Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε το top model που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 90′, καθώς η Linda Evangelista ανέφερε στα social media ότι μια χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπό της την παραμόρφωσε κι αυτός είναι και ο λόγος που απέχει.

Το super model, μάλιστα, τόνισε ότι της προκλήθηκε κατάθλιψη και υπογράμμισε ότι η παραμόρφωση ήταν βάναυση, αφού η διαδικασία είχε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Σήμερα πήρα την απόφαση να “μετατρέψω” σε σωστό και να αποκαλύψω ένα λάθος που συνέβη και από το οποίο υποφέρω και κρατάω κρυφό για τον εαυτό μου πάνω από πέντε χρόνια. Για τους followers μου που αναρωτήθηκαν γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρα των συνομηλίκων μου ευδοκιμεί, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από μία αισθητική διαδικασία που έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχέθηκε”, έγραψε αρχικά.

Παράλληλα, η Linda Evangelista προχώρησε σε διορθωτικές επεμβάσεις όμως ήταν ανεπιτυχείς και έκανε μήνυση στην κλινική, αφού πλέον δεν μοιάζει με τη γυναίκα που γνωρίζαμε

Η αποτυχημένη αυτή επέμβαση οδήγησε στην ανάπτυξη της Παράδοξης Λιπώδους Υπερπλασίας (PAH), η οποία δημιουργεί μια διευρυμένη και σφριγηλή μάζα κάτω από το δέρμα, κίνδυνος που δεν γνώριζα πριν από τη διαδικασίαΗ PAH όχι μόνο κατέστρεψε τον βιοπορισμό μου, αλλά με έχει οδηγήσει σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης και θλίψης και στα χαμηλότερα βάθη αυτοεκτίμησης.

Με αυτή τη μήνυση προχωράω για να απαλλαγώ από την ντροπή μου και δημοσιοποιώ την ιστορία μου. Βαρέθηκα να ζω έτσι. Θα ήθελα να βγω από την πόρτα μου με το κεφάλι ψηλά, παρά το γεγονός ότι δεν μοιάζω πια στον εαυτό μου”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ