Η Kim Kardashian βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, καθώς ένας υπάλληλος από το προσωπικό κηπουρικής και συντήρησης της έπαυλής της, τη μήνυσε διότι δεν τους πλήρωσε εγκαίρως και παρακράτησε τους μισθούς για φορολογικούς σκοπούς χωρίς να τα αναφέρει στην κυβέρνηση.

Επιπλέον η σταρ του Keeping Up With The Kardashians, αρνήθηκε να πληρώσει τις υπερωρίες και δεν επέτρεψε στους υπαλλήλους της να κάνουν διαλείμματα για φαγητό.

Photo: GrosbyGroup

 

Σύμφωνα με το TMZ, τα δικαστικά έγγραφα, αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν λάβει τις πληρωμές τους. Μεταξύ των ισχυρισμών, ένας πρώην εργαζόμενος λέει ότι απολύθηκε αφού ζήτησε την αμοιβή για τις υπερωρίες.

Ένας άλλος, ο οποίος ήταν ανήλικος κατά την περίοδο της απασχόλησής του, υποστήριξε ότι εργαζόταν περισσότερο από τις επιτρεπόμενες ώρες.

 

@kimkardashian

Ο Frank Kim, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους πρώην εργαζόμενους, είπε ότι αυτές οι καταστάσεις δεν είναι καινούριες. “Η κλοπή των μισθών και άλλες παραβάσεις στο χώρο εργασίας, είναι πολύ διαδεδομένες στο Los Angeles”, δήλωσε στο Page Six.

“Η εταιρεία μου ερευνά επί του παρόντος και άλλες πιθανές παραβάσεις εναντίον της Kim Kardashian αλλά και άλλων ισχυρών οικογενειών και επιχειρήσεων”

Όπως ανέφερε η δημοσίευση, ο εκπρόσωπος της Kim Kardashian είπε ότι ένας τρίτος προμηθευτής είναι υπεύθυνος για την πληρωμή αυτών των ανθρώπων.

“Αυτοί οι εργαζόμενοι προσλήφθηκαν και πληρώθηκαν μέσω ενός τρίτου ο οποίος προσλήφθηκε από την Kim για την παροχή  υπηρεσιών. Η Kim δεν είναι συμβαλλόμενο μέλος στη συμφωνία. Επομένως, δεν είναι υπεύθυνη για το πώς διαχειρίζεται ο πωλητής την επιχείρησή του και τις συμφωνίες που έχουν συνάψει απευθείας με το προσωπικό τους », αποκάλυψε ο εκπρόσωπος.”

@kimkardashian

 

Η Kim Kardashian, ελπίζει ότι το ζήτημα μεταξύ αυτών των εργαζομένων και του πωλητή που τους προσέλαβε μπορεί να επιλυθεί φιλικά σύντομα.

Μια άλλη πηγή είπε στην TMZ ότι η Kardashian «δεν έχει αφήσει ποτέ απλήρωτο ούτε ένα λογαριασμό τηλεφώνου, πόσο μάλλον την πληρωμή για εργαζόμενους στο σπίτι της».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ