Το χθεσινό επεισόδιο του «Ρουκ Ζουκ» δεν εξελίχθηκε καλά για τον σταθμό, καθώς, μετά το τέλος της προβολής του η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε εξώδικο για τη λέξη «Βουλγαρία» που ακούστηκε από διαγωνιζόμενο.

Ο παίκτης έπρεπε να περιγράψει σε συμπαίκτη του τη λέξη «Βουλγαρία» και έτσι ξεκίνησε με την λέξη «ΠΑΟΚ» για να πάρει την απάντηση «Θεσσαλονίκη» και στη συνέχεια «Βουλγαρία». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση της διοίκηση της ομάδας, καθώς η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπήμενη και θα μπορούσε το συγκεκριμένο απόσπασμα να «κοπεί». Για τον λόγο αυτό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 και απαιτεί από τον τηλεοπτικό σταθμό εντός 48 ωρών «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του», με αναφορές περί «ΠΑΟΚ», «Θεσσαλονίκης» και… «Βουλγαρίας» στο τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ».

Ο ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης (20/10) με ανακοίνωσή του αναφέρει:

Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς,διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο τηςεκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεναντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού απόπολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί.

Συντάκτρια: Μάνια Καπαράκου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ