Την Τρίτη, 4 Ιουνίου, εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εναντίον της Super Κίκη και όπως έγινε γνωστό, το δικαστήριο τα απέρριψε. Έπειτα από αυτή την απόφαση, ο Μαυρίκιος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, το πρωί της Τετάρτης, 5 Ιουνίου, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του και απογοήτευση μετά από αυτή την «επικίνδυνη», όπως την χαρακτήρισε απόφαση.

Δείτε εδώ το παρασκηνίο με τη Super Κική

Ο Μαυρίκιος ανέφερε ότι η σημερινή ημέρα είναι μια μαύρη, σκοτεινή ημέρα για τη δικαιοσύνη, αφού με την απόφαση του το δικαστήριο, δίνει την ελευθερία σε όποιον θέλει να λέει ό,τι θέλει για κάποιο άτομο χωρίς να υπάρχουν συνέπειες.

«Άκουσα απερίφραστα τον δικηγόρο της άλλης κυρίας αυτής να λέει πριν λίγο ότι εγώ έδωσα δικαιώματα και υπονόησα κατά καιρούς με τις δηλώσεις μου ότι είμαι ομοφυλόφιλος είτε ότι δεν είμαι ο πατέρας του παιδιού μου, ντροπή του. Ουδέποτε και το δηλώνω χωρίς να ανέχομαι επ’αυτού όλα αυτά τα χρόνια τα 34 μου που είμαι τώρα, είπα ή δήλωσα ή έκανα κάτι το οποίο να δίνει το δικαίωμα να θίγει τον εαυτό μου δημόσια ή να λέω κάτι».

Σύμφωνα με τον Μαυρίκιο, η απόφαση του δικαστηρίου βασίστηκε σε κάποια παλαιότερα βίντεο, τα οποία προβλήθηκαν σε διάφορες εκπομπές, όταν πριν από τον γάμο του με την Ιλάειρα είχε πάει για μανικιούρ, πεντικιούρ κ.α. Ο Μαυρίκιος, ξέσπασε μιλώντας για αυτό και με έντονο ύφος αναρωτήθηκε:  «Το ότι έκανα μανικιούρ σημαίνει ότι είμαι ομοφυλόφιλος;»

Μεταξύ άλλων, ο Μαυρίκιος ανέφερε ότι έλαβε σχόλια στο Instagram που του έλεγαν «μπράβο που  τα έβαλες με τη Super Κική», μιας και όπως είπε ήταν καιρός να βρεθεί κάποιος να τη «βάλει στη θέση της», ώστε να μην συνεχίζει ανενόχλητη να θίγει τον οποιοδήποτε χωρίς συνέπειες.

«Θα γίνει καταγγελία για αυτή την απόφαση να ξέρετε προχωράμε» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν την δέχομαι όχι για μένα, νιώθω ευθύνη απέναντι στην οικογένειά μου την γυναίκα και το παιδί μου αλλά και τα χιλιάδες μηνύματα που έλαβα χθες και μου είπαν “μπράβο επιτέλους ένας άνθρωπος βρέθηκε να τα βάλει μέσα το κορίτσι θίγει κατά καιρούς ηθικές, ανθρώπους, υπολήψεις οικογένειες χωρίς κανένα μετρό και όριο”. Είναι μαύρη μέρα πραγματικά και επικίνδυνο για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά».

Ο Μαυρίκιος επιμένει ότι: «Αμφισβητείται η σεξουαλική μου  ταυτότητα χωρίς να δηλώσω κάτι άλλο, το ότι αμφισβητείται ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού μου» και μετά από την απόφαση του δικαστηρίου νιώθει ανίκανος να προστατεύσει τη γυναίκα του και το αγέννητο παιδί τους!

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι, στη δικαστική αίθουσα υπήρξαν γιουχαΐσματα πριν να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης, με τη δικαστίνα να λέει χαρακτηριστικά στη Super Κική «η κόρη μου είναι fan σας, βλέπει όλα σας τα βιντεάκια». Βάση αυτού, ο Μαυρίκιος θεωρεί ότι η δικαστίνα ήταν προκατειλημμένη και η απόφαση της δεν ήταν δίκαιη!

Τέλος, ο Μαυρίκιος αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που δεν έκανε απευθείας μήνυση στη Super Κίκη. «Τη λυπήθηκα», ανέφερε συγκεκριμένα εξηγώντας πως γνωρίζοντας την ιστορία και το παρελθόν της, δεν ήθελε να προχωρήσει απευθείας σε μήνυση. Ωστόσο, μετά και από αυτές τις εξελίξεις, η μήνυση είναι μονόδρομος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ