Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει που πήρε τεράστιες διαστάσει και πλέον δεν περιορίζεται σε ανταλλαγές διάφορων σχολίων. Η Super Κική, αποφάσισε με ένα βίντεο να τοποθετηθεί εναντίον του Μαυρίκιου Μαυρικίου και να εκφράσει τη δική της γνώμη και άποψη γι’ αυτόν και την Ιλάειρα.

Στο βίντεο που έκανε και δημοσίευσε στο YouTube μιλά για ψέμα, υποκρισία και κοροϊδία και αναφέρει συγκεκριμένα: «Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με έναν άνθρωπο που έχει γίνει ρεζίλι επειδή λέει ψέματα, μη πω τι λέει ψέματα.

Ποιο ζευγάρι με την Ιλάειρα; Στη φαντασία του εννοείς. Είστε τρελοί; Γι’ αυτό έχουν γίνει γνωστοί, γιατί όλος ο κόσμος αναρωτιέτα τι μας λέει τώρα αυτός. Δε μίλησα για το αν θα γίνουν καλοί γονείς ή όχι, εντωμεταξύ εγώ στο βίντεο νεύματα κάνω. Κοροϊδεύουν, δεν αντέχω, Και όντως θα γίνουν πολύ καλοί γονείς. Εγώ θεωρώ ότι οι γκέι, εεεε, το ζευγάρι αυτό θα είναι πάρα πολύ καλοί γονείς, δεν αντιλέγω. Αλλά δε θα κοροϊδεύεις εσύ ρε φίλε την Κική».

Ο Μαυρίκιος δεν έμεινε με δεμένα χέρια και με παρέμβαση του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, έκανε γνωστό ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της Super Κικής Όπως είπε, όλο αυτό που γίνεται προσβάλλει τόσο τον ίδιο, ενώ διαταράσσει και την ψυχολογία της εγκυμονούσας συζύγου του, Ιλάειρας Ζήση, και στο μέλλον μπορεί να βλάψει και το παιδί του.

Δείτε το βίντεο της γνωστής YouTuber:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ