Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, μίλησαν στην κάμερα του HELLO! Cy κατά τη διάρκεια του baby shower της κόρης τους και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στην επίθεση που δέχτηκε πρόσφατα ο Μαυρίκιος από τη Super Κική.

Ο Μαυρίκιος, αποκάλυψε τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί εναντίων της youtuber, ενώ μοιράστηκε μαζί μας ότι η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 4 Ιουνίου.

Ο Μαυρίκιος αποκαλύπτει στο HELLO! Cy: «Είχε συσπάσεις… Έμεινε στην κλινική 2 μέρες»

«Θέλουμε να κατέβουν όλα τα ειρηνευτικά βιντεάκια που υπήρξαν. Δεν επιθυμούμε καμία αναφορά από το συγκεκριμένο άτομο στα ονόματά μας και στο αγέννητο παιδί μας», απαντά ο Μαυρίκιος για το περιεχόμενο των ασφαλιστικών μέτρων.

Ο Μαυρίκιος, πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «με την ίδια ευκολία που μοιραζόμαστε πράγματα, με την ίδια πυγμή και το ίδιο πάθος θα προστατεύσουμε αυτό το παιδάκι από το οτιδήποτε». Ξεκαθάρισε επίσης τον λόγο που δεν άφησε να «περάσει» απαρατήρητο το video που είχε ανεβάσει αρχικά η YouTuber με τον ίδιο να αναφέρει συγκεκριμένα: «Δεν μπορώ να διανοηθώ να πάει σε έξι χρόνια σχολείο αυτό το μωρό και να της πουν κοίτα τι έλεγε αυτή για τον μπαμπά σου. Δεν το δέχομαι αυτό».

Από την άλλη, η Ιλάειρα εξομολογήθηκε ότι όλη αυτή η κατάσταση την επηρέασε στην εγκυμοσύνη, ειδικά αφού είναι και μια ευαίσθητη περίοδος για κάθε γυναίκα… «Δεν είναι σωστό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα» κατέληξε η Ιλάειρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ