Εντείνονται οι έρευνες γύρω από το μεγάλο χρηματικό ποσό που αφαίρεσε η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωγαντή από την τραπεζική θυρίδα, μετά τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου.

Σύμφωνα με την Ηρώ Καρυοφύλλη στο T-Live του Alpha, πληροφορίες από την Οικονομική Αστυνομία αναφέρουν η θυρίδα που άδειασε η πρεσβυτέρα είχε πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο ενδέχεται να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ. Θεωρούν μάλιστα ότι μέσα στη θυρίδα έκρυβαν εκατομμύρια ευρώ.

Γνωρίζοντας ότι και στα δύο σπίτια στον Κολωνό όπου ζούσαν ο πατέρας Αντώνιος με την πρεσβυτέρα, ότι υπάρχουν και εκεί χρηματοκιβώτια, έτσι, πήγαν χθες αναζητώντας και εκεί τα χρήματα. Βρέθηκε κάποιο χρηματικό ποσό αλλά η Οικονομική Αστυνομία ενημέρωσε πως δεν βρήκε αυτό που έψαχνε. Βρέθηκε ένα ποσό το οποίο δεν είναι ικανό για να δικαιολογήσει αυτά που ξέρουν και κρύβονταν μέσα στη θυρίδα.

Όπως σημείωσε η Ηρώ Καρυοφύλλη, οι έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας συνεχίζονται και εκτός Αθηνών, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Κιβωτός του Κόσμου έχει δομές και εκτός Αττικής, σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν και παρένθετα πρόσωπα γύρω από τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, αφού οι έρευνες επεκτείνονται και στην επαρχεία.

Πηγή:Τlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ