Η νεαρή Ευγενία που σόκαρε το Πανελλήνιο λίγες ημέρες πριν με τις αποκαλύψεις που έκανε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για όσα έζησε στην Κιβωτό του Κόσμου, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Χαμογέλα και πάλι” και τη δημοσιογράφο Οριάνα Δημητρά ξεσπά κατά του αδερφού της που υποστήριξε πως όσα η ίδια είπε είναι ψέματα.

«Έχω πει για άτομα, έχω πει ονόματα, έχω βγει με το πρόσωπό μου και γι΄αυτό βγήκα με το πρόσωπό μου γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι. Ξέρω ότι όλα είναι αλήθεια. Για το καθετί έχω αποδείξεις. Θέλω να δω μέχρι που θα το πάνε. Βγήκε ο αδερφός μου προχθές ο Άγγελος που έχει φύγει από την Κιβωτό όπως και εγώ. Με τα αδέρφια μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν είχα επικοινωνία, όσο ήμουν στη Χίο.

Δε ξέρω πως ο αδερφός μου γνωρίζει ότι αυτά που είπα είναι ψέματα. Είπε πως είναι ψέματα αυτό για την άμβλωση και πως μόνη μου έφυγα. Και πως εκείνοι είχαν φέρει μπροστά τον άνθρωπο με τον οποίο είχα κάνει το παιδί και είχαμε μιλήσει και μας είχαν πει να μας δώσουν και σπίτι κτλ. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Ο άνθρωπος αυτός με παρακαλούσε να ρίξω το παιδί. Εννοείται πως έχω τύψεις και θα τις κουβαλάω μια ζωή», ανέφερε αρχικά η Ευγενία η οποία στέλνει μήνυμα στα αδέρφια της να μη μιλάνε αν δεν έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις με εκείνες που η ίδια έζησε.

Σε άλλο σημείο, η Ευγενία αναφέρθηκε και στον άλλο της αδερφό, τον Αντώνη λέγοντας, «Δε καταλαβαίνω γιατί λέει αυτά τα ψέματα. Ο Αντώνης είναι ένα παιδί που τα έχει όλα έτοιμα στη ζωή του γιατί βιοπορίζεται από την Κιβωτό και πιστεύει πως είναι κτήμα του πατέρα Αντώνιου και θεωρεί πως είναι όλα φυσιολογικά».

Όσο για την ψυχιατρική νόσο που ανέφερε ο αδερφός της Άγγελος ότι πάσχει, η Ευγενία είπε, «Αυτό είναι κάτι που μου το είχαν δημιουργήσει εκεί μέσα… Με τον Αντώνη δεν τα πάμε καλά εδώ και χρόνια και φταίει η δομή γι’ αυτό».

Τέλος, η Ευγενία αναφέρθηκε και στον μικρότερο αδερφό της ο οποίος όπως είπε το καλοκαίρι της έστελνε μηνύματα από τα οποία καταλάβαινε ότι πρόκειται για ένα φοβισμένο παιδί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ