Ζαλίζει η λίστα με τα ακίνητα της Κιβωτού του Κόσμου σε 31 περιοχές της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιάσονα Τσόλη στο T-live, μόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής, η ΜΚΟ διέθετε ακίνητα σε 20 περιοχές. Διαμερίσματα σε νεόδμητες πολυκατοικίες, οικόπεδα, μονοκατοικίες, αλλά και πολυτελής βίλες συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τα ακίνητα.

Η κάμερα του T-live βρέθηκε στην Άνοιξη και παρουσίασε εικόνες από την πολυτελή οικία που παλαιότερα στέγαζε ξενώνα. Η εν λόγω μονοκατοικία έχει δύο ορόφους και υπόγειου, συνολικού εμβαδού 295 τ.μ. και η αντικειμενική της αξία προσδιορίζεται στις 211.645 ευρώ, ενώ η εμπορική της αξία αρκετά παραπάνω.

Η περιουσία της Κιβωτού του Κόσμου «απλώνεται» και στη Γλυφάδα. Σε δύο σημεία υπάρχουν διαμερίσματα – «φιλέτα» σε δύο διαφορετικά σημεία.

«Το δώρισα και είμαι πολύ πικραμένη και μετανιωμένη. Δεν έχει κατοικηθεί. Μου υποσχέθηκαν από την Κιβωτό ότι θα βάλουν μέσα φοιτητές και οικογένειες που έχουν ανάγκη» καταγγέλλει η ηλικιωμένη γυναίκα και προσθέτει: «Έχει γίνει ένα έρημο σπίτι. Δεν το βλέπω να το χαίρομαι ότι το έδωσα για την ψυχούλα του γιου μου, για να τον μνημονεύει. Θέλω να το πάρω πίσω, το έχω μετανιώσει» δήλωσε η ηλικιωμένη δωρήτρια στο T-live.

Πηγή: tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ