Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες, το βίντεο και οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Τάσος Ξίαρχο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας αρνητικά μια γυναίκα για το σώμα της και δημοσιεύοντας φωτογραφίες της στο προφίλ του.

Ο ίδιος σχολίαζε την εμφάνιση της, την χλεύαζε και έδινε μάλιστα και στυλιστικά tips, τα οποία όπως ήταν φυσικό, εξόργισαν Έλληνες celebrities, χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο.

Πέραν από την Κόνι Μεταξά και την Σίσσυ Χρηστίδου, θέση μέσα από τα social media πήρε και το Θηρίο, ο οποίος τα είπε “έξω από τα δόντια” σε μια ανάρτηση μέσω του προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram.

Ο ίδιος του απάντησε, εναπόθεσε δική του φωτογραφία από την αλλαγή στο σώμα του και του… ευχήθηκε “καλή προσγείωση” με την έκταση που πήρε το όλο ζήτημα.

Όπως έγραψε:

“Αγαπητέ φίλε. Εσύ που έλεγες πως σε λένε λ…α, αδερφή και πρεζάκια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει «η μάνα σου» όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού επειδή είναι παχουλή!

Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου! Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γ…ς και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα! Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν!
Καλή προσγείωση φίλε”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ