Η Καίτη Γαρμπή δέχτηκε ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα και μάς τα έδειξε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Καίτη είχε την ονομαστική της εορτή στις 25 Νοεμβρίου και ίσως αυτό αποτελεί ένα από τα δώρα του Δινούση Σχοινά προς τη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, Δημήτρη.

Η Καίτη Γαρμπή είναι παντρεμένη από το 1997 με τον Διονύση Σχοινά ενώ η πρόταση γάμου του τραγουδιστή στην τραγουδίστρια έλαβε χώρα στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του Mega, Μπράβο, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997.

Η Καίτη Γαρμπή ανέφερε σε συνέντευξή της στο Happy Day: «Είμαστε 25 χρόνια μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Και οι δύο εκτιμάμε βαθιά την προσωπική μας ελευθερία, είμαστε μαζί αλλά ουαί κι αλίμονο αν ο καθένας δεν έχει τον χώρο του και την ελευθερία του. Αν ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί, αναπόφευκτα θα υπήρχε σύγκρουση. Ο Διονύσης δεν μου έχει δώσει δικαίωμα, τώρα από εκεί και πέρα… κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν θέλει να μάθει. Εγώ τον άνθρωπο μου τον λατρεύω και δεν θα τον έχανα για καμία και για τίποτα. Δεν είναι ωραίο συναίσθημα η απιστία. Δεν θα έχανα ποτέ αυτόν τον πολύτιμο σύντροφο από τη ζωή μου για ένα του ατόπημα, εκτός αν θέλει να φύγει ο ίδιος».
καίτη γαρμπή

Κεντρική εικόνα: papadakis press

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ