Λίγο πριν επανέλθει στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha, με την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας για τη νέα σεζόν αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια ξεκαθάρισε για αρχή ότι πάντοτε έχει αγωνία πριν από κάθε πρεμιέρα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο new entry της εκπομπής, τον Δημήτρη Πανόπουλο, τονίζοντας ότι «ήρθε η ώρα να μπει στον επικίνδυνο χώρο της ψυχαγωγίας».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στην Τίνα Μεσσαροπούλου, μίλησε για τον ανταγωνισμό που θα κληθεί να αντιμετωπίσει φέτος, υπογραμμίζοντας ότι συμπαθεί όλους τους παρουσιαστές των απέναντι εκπομπών, και πως ο συναγωνισμός κάνει καλύτερους όλους.

Η Ναταλία Γερμανού, όμως, ρωτήθηκε και για την προσωπική της ζωή και απάντησε «γιατί δεν βλέπουμε τίποτα», λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πρεμιέρα και πρέπει να δώσουμε εκεί βαρύτητα. Θα κάνουμε ακόμα μια συνέντευξη το Πάσχα κι εκεί θα στα πω όλα». Η παρουσιάστρια υπογράμμισε ότι διανύει μια καλή περίοδο και αρκέστηκε σε αυτήν την τοποθέτηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ