Ο Ορφέας Αυγουστίδης φιλοξενήθηκε στον αέρα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την επαγγελματική και την προσωπική του ζωή.

Σχετικά με την προσωπική του σχέση με τον έρωτα ο ηθοποιός δήλωσε ότι στην πραγματική του ζωή δεν θα μπορούσε να ερωτευθεί σαν τον Αστέρη: “Είναι πολύ ρεαλιστική η θέση του Αστέρη στα παλιά πράγματα και στις έχθρες που είχαν οι άνθρωποι τότε και αυτό μου αρέσει και με γοητεύει. Γενικότερα, ο τρόπος που χειρίζεται τα πράγματα, η σχέση με την μητέρα του, τον αδερφό του έχει μεγάλη απόκλιση από τον τρόπο που συμπεριφέρομαι εγώ”, δήλωσε.

Σε μένα δεν θα συνέβαινε να ερωτευτώ κεραυνοβόλα όπως ο Αστέρης την Αργυρώ ειδικά στην ηλικία μου. Ο Αστέρης είναι ένας άνθρωπος που θα ωριμάσει θέλοντας και μη με δύσκολο τρόπο“, συμπλήρωσε.

Για τη συνεργασία του με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη δήλωσε ότι τον ευχαριστεί πολύ: “Με την μητέρα μου διασκεδάζουμε γιατί τσιμπάμε και πράγματα στο μεταξύ μας και βάζουμε και πράγματα για να το ευχαριστιόμαστε

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σχέση του με το γιο του που ήρθε στον κόσμο λίγους μήνες νωρίτερα: “Είναι μαγευτικό όλο αυτό, νιώθω πολύ ωραία. Δεν ξέρω τι να περιμένω πια. Είναι στιγμές που συνειδητοποιείς ότι ανοίγει εκεί μέσα κάτι συναισθηματικό και απλώνεται και δεν ξέρεις πού μπορεί να πάει αργότερα. Είναι πρωτόγνωρο, είμαι εδώ και θέλω να είμαι παρών στην ζωή του δεν θέλω να έρθει κάποια στιγμή που να λέει ότι δεν ήμουν παρών“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ