Στο “Πρωινό” φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Μπόμπα, για τα δίδυμα παιδιά της, τον Σάκη Τανιμανίδη, τα social media και τα σχόλια που δέχεται, καθώς και για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Η content creator αρχικά αναφέρθηκε στην υγεία του Σάκη Τανιμανίδη, ξεκαθαρίζονταςς ότι πλέον είναι πολύ καλά και ξεπέρασε το βαρύ κρύωμα που αντιμετώπιζε και στη συνέχεια παραχώρησε μια γεμάτη συνέντευξη.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε ότι τακτοποιήθηκαν πλέον στο νέο σπίτι τους, και διευκρίνισε πως μέσα σε μόλις δύο μήνες χρειάστηκε να μείνουν σε τρία διαφορετικά σπίτια, τονίζοντας: «Όλα καλά! Τα καταφέραμε».

Παράλληλα, μίλησε για τις πρώτες γιορτές με τα παιδάκια τους και πώς είναι οι κόρες της, λέγοντας: «Είναι άλλοι χαρακτήρες, με άλλες συμπεριφορές και άλλο ταμπεραμέντο. Η Αριάνα εκφράζει τα συναισθήματά της έντονα, και το κλάμα και το γέλιο της και διεκδικεί τη μαμά της ενώ η Φιλίππα είναι πιο ανεξάρτητη».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε και σε όσους πιστεύουν ότι εκείνη κι ο Σάκης Τανιμανίδης προβάλλουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική ζωή τους

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αναφέρθηκε στη νέα καθημερινότητα με τα δίδυμα κορίτσια της, το νέο σπίτι που μετακόμισαν, αλλά και τα επιχειρηματικά της βήματα. Τι απάντησε, όμως, σε όλους όσοι κατηγορούν εκείνη και τον Σάκη Τανιμανίδη ότι υπερπροβάλλουν την προσωπική τους ζωή μέσα από τα social media;

«Ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, και εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει κάποιον λόγο να ακούσει τον άλλον… Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους. Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος -για εμένα δεν είναι υπερπροβολή-, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό. Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί… Το instagram είναι μια πλατφόρμα που αγαπώ. Δεν με αφορά τι θα πει κάποιος».

Τι ανέφερε όμως για το πρώτο διάστημα με τα παιδάκια της; «Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν πολύ χαρούμενοι και πολύ δύσκολοι. Είχε πολύ κούραση… Είναι δύσκολο στην αρχή αλλά μετά η χαρά είναι μεγάλη», επισημαίνοντας ότι έχει μελετήσει πολύ. Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε και για τη σχέση της πλέον με τον Σάκη Τανιμανίδη μετά τον ερχομό των παιδιών τους, δηλώνοντας: «Τους πρώτους έξι μήνες αισθανόμουν μια τριπλή οντότητα». Παράλληλα, εξομολογήθηκε: «Τρέμω για τα παιδιά μου κι εύχομαι η νέα γενιά να μην μεγαλώσει με βλέμμα πως θα γίνει πιο επιτυχημένη ή θα πατήσει πάνω σε άλλους, αλλά να μεγαλώσουμε παιδιά που θα κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ