Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Aniston απάντησε στην κατηγορία ότι “επέλεξε την καριέρα της από το να κάνει παιδιά” μεταξύ άλλων σε μια εκ βαθέων συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη (8/12) στη Hollywood Reporter.

Η Aniston αναφέρθηκε στη σκοτεινή πλευρά της επί δεκαετίες επιτυχίας της στη βιομηχανία του θεάματος, και συγκεκριμένα στην τάση των μέσων ενημέρωσης να μεταφέρουν την ιδιωτική της ζωή σε εντυπωσιακούς τίτλους.

Μεταξύ άλλων εξέφρασε τον προβληματισμό της για την αναισθησία τέτοιων ιστοριών, οι οποίες, στην περίπτωσή της, παρέμειναν σχεδόν με εμμονή στο ζήτημα της γονιμότητάς της και στο αν έκανε παιδιά ή όχι.

Αν και δεν έχω δει ειδήσεις τόσο καιρό. Έχω ακόμα δίδυμα; Θα γίνω η μητέρα-θαύμα στα 52 μου;” είπε η Aniston, κάνοντας φως σε μια φήμη ταμπλόιντ που την βασάνιζε εδώ και χρόνια. Αλλά η σταρ παραδέχτηκε ότι το να ξεπεράσει κανείς αυτές τις ιστορίες δεν είναι πάντα εύκολο.

Συνήθιζα να τα παίρνω όλα πολύ προσωπικά – τις φήμες για την εγκυμοσύνη και την όλη υπόθεση “Ωχ, επέλεξε την καριέρα από τα παιδιά”,δήλωσεΈπειτα πρόσθεσε: “Δεν έχεις ιδέα τι μου συμβαίνει προσωπικά, ιατρικά, γιατί δεν μπορώ ή μπορώ να κάνω παιδιά; Δεν ξέρουν τίποτα, και ήταν πραγματικά επώδυνο και απλώς άσχημο“.

Η 52χρονη ηθοποιός σημείωσε τα αχαλίνωτα διπλά μέτρα και σταθμά στην αντιμετώπιση των γυναικών χωρίς παιδιά από τα μέσα ενημέρωσης σε σύγκριση με τους εργένηδες: “Οι άνδρες μπορούν να παντρευτούν όσες φορές θέλουν. Μπορούν να παντρευτούν (νεότερες) γυναίκες στα 20 ή στα 30 τους. Οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να το κάνουν αυτό”.

Η Aniston έχει καταπολεμήσει τις φήμες για τη γονιμότητά της για περισσότερα από 15 χρόνια. Οι δημοφιλείς τίτλοι εικάζουν για χρόνια εάν ήταν έγκυος σε δίδυμα ή αν ο Brand Pitt την είχε αφήσει επειδή επέλεξε την καριέρα της από τα παιδιά και “αρνήθηκε” να κάνει οικογένεια μαζί του. Η σταρ έχει μιλήσει από τότε για τις βλαβερές, παραπλανητικές υποθέσεις που στηρίζουν τέτοιες ιστορίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ