Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς δεν είναι ακριβώς μια γιορτή, είναι μία καλή αφορμή για να φέρουμε στο προσκήνιο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τις σύγχρονες γυναίκες, από προσωπικό επίπεδο μέχρι επαγγελματικό. Να θίξουμε κατάλοιπα του παρελθόντος και να δώσουμε το βήμα σε γυναίκες… σε όλες τις γυναίκες.

Σε εκείνες που ακόμη παλεύουν για τα αυτονόητα, όπως είναι η ελευθερία της έκφρασης. Σε εκείνες που πρέπει να δικαιολογούνται γιατί δεν θέλουν να παντρευτούν ή να κάνουν παιδιά. Σε εκείνες που δίνουν μάχη, στον εργασιακό τους χώρο για να αποδείξουν ότι είναι το ίδιο ικανές όσο και ένας άντρας.

Μέχρι λοιπόν να διαγράψουμε κάθε κοινωνικό στερεότυπο γύρω από το γυναικείο φύλο, μέχρι να αποκτήσουν όλες δικαιώματα και μέχρι να επέλθει πραγματική ισοτήτα σε όλους τους τομείς, ας “γιορτάζουμε” την 8η Μαρτίου.

Στέλλα Σάββα, Κρίστη Αγαπίου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Έλενα Αγαθαγγέλου και Τάνια Γεραλή στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ