Μια σπάνια και τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε χθες, Τετάρτη 8 Μαρτίου η Μαρίνα Βρόντη.

Η δημοφιλής Κύπρια ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τις γυναίκες και δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με τον έξι μηνών γιο της, Στέφανο.

«Παγκόσμια μέρα της γυναίκας! Εμείς οι ατσάλινες! Εμείς με τις κεραίες μόνιμα ανοιχτές! Με την ευαισθησία και την επαγρύπνηση. Που κοιμόμαστε λίγο! Που κάθε μέρα παλεύουμε για τ’αυτονόητα! Που μας τσαλακώνουν και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κόψουμε τα άγρια χόρτα και να προχωρήσουμε! Που δεν μας επιτρέπεται να έχουμε γνώμη! Που δεν έχουμε ακόμα τον ίδιο μισθό με τον άντρα! Που επειδή έχουμε ένα μπιμπερό κρυμμένο στην τσάντα ή ένα χαμόγελο στα χείλη αμφιβάλλουν για την ικανότητά μας να διοικήσουμε ένα νησί ή ένα κόμμα ή μια πολυεθνική! Σε μας να ακουμπήσετε! Τιμώ αυτή τη μέρα για να ενοχλώ! Γιατί ακόμα τίποτε δεν κατακτήθηκε!», ήταν τα λόγια της Μαρίνας Βρόντη στη δημοσίευσή της.

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ