Τα πάντα για το Survivor συζήτησε η Ελευθερία Ελευθερίου με την παρέα του Love It, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης. Η τραγουδίστρια έκανε ειδική αναφορά στον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη, αποκαλύπτοντας τον τρόπο δράσης τους μέσα στο παιχνίδι.

Με αφορμή τις κατηγορίες που δέχτηκε ότι έκλεψε προμήθειες από το μπαούλο, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε τα εξής:

«Ζήτησα εκείνη τη μέρα 1 λεπτό για να μιλήσω και δεν με άφησαν ποτέ να τελειώσω αυτό που ήθελα να πω, έπεσαν όλοι επάνω μου να με φάνε. Οι προμήθειές μας δεν βρίσκονται ποτέ στο μπαούλο, βρίσκονται πάνω μας, ο καθένας κουβαλά τις προμήθειές του. Εκείνη τη μέρα φεύγαμε από τα πρόχειρα καταλύματα για να πάμε στο νησί. Τρόφιμα δεν υπήρχαν. Ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής δημιούργησαν ένα θέμα από το πουθενά.

Φεύγοντας από το παιχνίδι μου είχαν βάλει την ταμπέλα της κλέφτρας, που θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη κατηγορία. Δεν είχαν αποδείξεις για κάτι. Ήταν κάτι που συνεχίστηκε και νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι, φεύγοντας από εκεί μέσα, θα πρέπει να μου ζητήσουν συγγνώμη».

«O James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης δεν ψηφίζουν αγωνιστικά. Πάντα ψήφιζαν κάποιον που στοχοποιούσαν. Πολλές φορές βρέθηκα στο στόχαστρο χωρίς να έχω κάνει τίποτα», κατέληξε η Ελευθερία Ελευθερίου.

 

 

Πηγή: Zappit

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ