Η Εύα Καϊλή αποφυλακίστηκε χθες Μ. Παρασκευή έπειτα από 4 μήνες που βρισκόταν προφυλακισμένη για το σκάνδαλο Qatar Gate και ο στόχος της πλέον είναι να επιστρέψει αθώα πίσω στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας δικηγόρος της μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ λέγοντας πως η Εύα Καϊλή, που κατηγορήθηκε για το σκάνδαλο Qatar Gate, ζει σε μία μικρή μεζονέτα 90 τετραγωνικών μέτρων και όχι τεράστιο ακίνητο όπως έγραφαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μεγάλη αγωνία της Εύας Καϊλή είναι τώρα να επιστρέψει αθώα στην πατρίδα της, να ξέρουν οι ψηφοφόροι της ότι δεν τους πρόδωσε και να επανέλθει στον πολιτικό στίβο» είπε ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως τόνισε, τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται αποδομούνται μέρα με τη μέρα, με βασικότερο στοιχείο ότι δεν βρέθηκαν δαχτυλικά της αποτυπώματα στις δεσμίδες χρημάτων που εντοπίστηκαν στο σπίτι της.

«Σύντομα θα ζητήσουμε να αρθεί ο κατ’ οίκον περιορισμός και να βγει το βραχιολάκι, καθώς δεν είναι ύποπτη φυγής ή άλλων αδικημάτων. Επίσης θα ζητήσει να ασκεί τα πολιτικά της καθήκοντα και δικαιώματα στο Ευρωκοινοβούλιο, να συμμετέχει στις συνεδριάσεις και να ψηφίζει κατά συνείδηση» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος

Πηγή: tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ