Η Εύα Καϊλή επέστρεψε στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, μαζί με τη 2χρονη κόρη της. Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επέστρεψε στα κεντρικά γραφεία του θεσμικού οργάνου της ΕΕ στην οδό Rue Wiertz, μετά την τετράμηνη προφυλάκισή της.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, επικαλούμενο τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, το απόγευμα της Δευτέρας, η Εύα Καϊλή εθεάθη να περπατά στους διαδρόμους του Ευρωκοινοβουλίου παρέα με την κόρη της.

Πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος κατέθεσε αίτημα η Εύα Καϊλή να συμμετέχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και αυτό έγινε δεκτό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας για το σκάνδαλο Qatargate, αποφυλακίστηκε στις 25 Μαΐου με περιοριστικούς όρους και στη συνέχεια άρθηκαν και αυτοί. Μετά από σχετικό αίτημά της, της δόθηκε και η άδεια να ταξιδεύει στο Στρασβούργο για τις συνεδριάσεις της Ευρωβουλής.

Η ευρωβουλευτής, η οποία αναμενόταν να βρίσκεται στην αίθουσα τις τελευταίες εβδομάδες, είχε παραιτηθεί από τη συμμετοχή της στη σύνοδο του Ιουνίου, επί γαλλικού εδάφους, για προσωπικούς λόγους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ