Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό για την Εύα Καϊλή και τη νέα καθημερινότητα με την κόρη της. Η Εύα Καϊλή αποφυλακίστηκε το Μεγάλο Σάββατο και βρίσκεται στο σπίτι της με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, ενώ ο σύντροφός της, ο οποίος επίσης κατηγορήθηκε για το σκάνδαλο Qatar Gate μένει σε άλλο οίκημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος σημείωσε πως «ήταν επιλογή της Εύας Καϊλή να μην είναι στο ίδιο σπίτι με τον Φραντζέσκο Τζιόρτζι και μάλιστα ο ανακριτής στις διατάξεις που έβγαλε, έκρινε πως δεν πρέπει να συγκατοικούν. Ήταν επιθυμία της, το λέω. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει διάρρηξη των σχέσεών τους, σας λέω μόνο ένα γεγονός. Απαγορεύεται να βγαίνουν από τα διαμερίσματά τους, αλλά μιλούν στο τηλέφωνο μόνο για το παιδί τους, δεν συζητούν τίποτα άλλο».

Αναφορικά με τη 2χρονη κόρη της, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε: «Με συγκίνησε όταν μου είπε η Εύα ότι όταν κοιμούνται αγκαλιά με την κόρη της, το μικρό αυτό κοριτσάκι την πιάνει από τον λαιμό και της λέει “μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι ε;”, γιατί της είχαν πει ότι η μαμά της ήταν σε ταξίδι. Όταν η Εύα Καϊλή της απαντά, ότι “αύριο θα είμαστε πάλι μαζί”. Είναι στιγμές ανθρώπινες και αυτό το διάστημα προσπαθεί να ανακτήσει τη σχέση με το παιδί της».

Πηγή: tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ