Την πρώτη της συνέντευξη μετά την είδηση της αποφυλάκισής της με βραχιολάκι έδωσε η Εύα Καϊλή, η οποία περιέγραψε όλα όσα έζησε μετά τη σύλληψή της για εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatar Gate αποκαλύπτοντας μάλιστα ακόμα και τις σκέψεις που έκανε για να δώσει τέλος στη ζωή της.

Στη συνέντευξή της η Εύα Καϊλή τόνισε στο «Βήμα της Κυριακής» πως είναι αθώα και πως εάν κριθεί ένοχη για το σκάνδαλο Qatar Gate δεν θα γυρίσει ποτέ στην Ελλάδα.

«Αν αποτύχω να πείσω τη βελγική Δικαιοσύνη ότι είμαι αθώα, δεν θα επιστρέψω ποτέ στην πατρίδα μου» ανέφερε.

«Τον Δεκέμβριο του 2022, όταν πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης σε τι κατηγορίες εφέρετο ότι συμμετείχε ο σύντροφός μου και πατέρας της κόρης μου, κατέρρευσε όλη μου η ύπαρξη, χάθηκε ξαφνικά ο κόσμος όλος, έγινα χίλια κομμάτια» εξομολογήθηκε η Εύα Καϊλή για τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε όταν πληροφορήθηκε για την εμπλοκή του συντρόφου της στο σκάνδαλο Qatar Gate.
«Μετά ήλθε η απόλυτη απομόνωση και απόρριψη από τους πάντες, τους συναδέλφους μου στην Ευρωβουλή, τον πολιτικό κόσμο στην πατρίδα μου, τους φίλους, τους γνωστούς. Ήταν σαν να μην υπήρξα. Βρέθηκα στη φυλακή, μακριά από την κόρη μου, με μόνη συντροφιά την ελπίδα ότι αυτό που ζω είναι ψευδαίσθηση. Παραμιλούσα, φώναζα “είμαι αθώα”, αλλά οι τοίχοι και τα κάγκελα δεν ακούν» περιέγραψε.

Σε άλλο σημείο η Εύα Καϊλή παραδέχτηκε πως πέρασε από το μυαλό της η σκέψη να δώσει τέλος στη ζωή της αλλά η σκέψη της κόρης της είναι αυτή που την κράτησε δυνατή.

«Είναι αλήθεια, μπορώ να το πω, πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να τελειώσω μόνη μου το μαρτύριο της εκκωφαντικής μοναξιάς. Δείλιασα, δεν το έκανα, η σκέψη της κορούλας μου δεν με άφηνε, με στήριζε, μου έδωσε νόημα να σηκωθώ, να πολεμήσω για να αποδείξω ότι είμαι αθώα, για να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα» είπε η πρώην Ευρωβουλευτής.

Πηγή: tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ