Ύστερα από 17 μήνες προφυλάκισης και αφού καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη για δυο βιασμούς, ο Δημήτρης Λιγνάδης βγαίνει σήμερα 14 Ιουλίου από τη φυλακή.

Το δικαστήριο που χθες καταδίκασε τον Δημήτρη Λιγνάδη για δυο από τους τέσσερις βιασμούς για τους οποίους κατηγορούνταν, όρισε όρους αποφυλάκισης στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη. Ένας απ’ αυτούς να καταβάλει εγγύηση 30.000 ευρώ.

Η απόφαση αποφυλάκισής του μέχρι την εκδίκαση του Εφετείου προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων τόσο των πολιτών όσο και του καλλιτεχνικού χώρου. Μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας, επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού, μέχρι να καταβάλλει τα χρήματα προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη του στο Εφετείο, όπως αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο σκηνοθέτης είχε περιθώριο να καταβάλλει την εγγύηση έως τις 29 Ιουλίου ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα έχει ήδη εξασφαλίσει. Αφού συγκέντρωσε το ποσό των 30.000 ευρώ και το κατέβαλε, ο Λιγνάδης αναμένεται να αποφυλακιστεί γύρω στο μεσημέρι, όταν εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε να υπογραφεί το αποφυλακιστήριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ