Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην διαδικτυακή εκπομπή «Κρίμα» της youtuber Zoe Pre έδωσε η Βαλέρια Κουρούπη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις υποθέσεις βιασμών στον χώρο του θεάτρου, που έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, τονίζοντας πως δεν σοκαρίστηκε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι όσο συνεργάζονταν στο θέατρο είχε δει και η ίδια κάποιες ύποπτες κινήσεις και συμπεριφορές.

«Δεν σοκαρίστηκα καθόλου για τα ονόματα που ακούστηκαν γιατί τα ξέραμε. Δεν ξέραμε το μέγεθος, δεν ξέραμε για βιασμούς αλλά ξέραμε για πολύ κακοποιητικές συμπεριφορές. Φταίμε, αλλά δεν είναι και εύκολο να καταγγείλεις κάτι χωρίς αποδείξεις. Εγώ έχω ζήσει τον άνθρωπο με τα παιδιά, τον έχω δει να έρχεται στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του. Μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είναι;

Μάλιστα, μία συνάδελφος είχε πάει στην αστυνομία και είχε κάνει καταγγελία και της είπαν “τι να κάνουμε;”. Φταίμε γιατί όταν οι άνθρωποι βολεύονται και δεν μιλάνε έστω και μεταξύ τους, φταίνε. Και αυτοί ήξεραν ότι δεν μιλάμε και αυτοί βρήκαν χώρο» δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Δες το απόσπασμα στο 38:07′:

Παράλληλα, η Βαλέρια Κουρούπη σημείωσε ότι στην ίδια δεν έχουν συμβεί περιστατικά κακοποιητικής συμπεριφοράς, αλλά κοντινά της άτομα έχουν βιώσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ