Δισκογραφικά επανέρχεται ο Χάρης Βαρθκούρης τον Ιανουάριο μετά από 12 χρόνια απουσίας.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος είναι πολύ αγαπητός στην Κύπρο μίλησε στην κάμερα του Alpha Κύπρου και της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” στον Κώστα Καρνάκη και μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε την επιστροφή του στα καλλιτεχνικά δρώμενα, αφιέρωσε στο τέλος ένα τραγούδι στην Χριστιάνα Αριστοτέλους αλλά μίλησε και για το κίνημα του me too, στο χώρου του τραγουδιού.

Όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος, γνωρίζει γεγονότα που δεν έχουν βγει στην επιφάνεια και δεν θέλει οι κόρες του να ασχοληθούν με ην πίστα, αφού γνωρίζει πως αντιμετωπίζονται οι γυναίκες σε αυτούς τους χώρους. Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Δεν πέφτω από τα σύννεφα για αυτά που ακούστηκαν μέσα από το me too.

Δεν είναι Άγιος, αγνός και παρθένος ο χώρος της μουσικής και του τραγουδιού. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω οι κόρες μου (αν μου έπεφτε λόγος) να ασχοληθούν με το τραγούδι και να γίνουν τραγουδίστριες, επειδή ξέρω πως αντιμετωπίζονται οι γυναίκες σε αυτούς τους χώρους.

Μπορεί να έχω ακούσει κάποια πράγματα και δεν έχουν βγει στην επιφάνεια. Μπορεί να έχω ακούσει και για άτομα που δεν ζουν. Δεν ξέρω αν έχει νόημα και να καταγγείλεις τώρα πια, χωρίς να υπερασπιστεί τον εαυτό του.”

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ