Στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Φαίη Σκορδά παραχώρησε πρόσφαρα συνέντευξη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo και στην εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, την υπόθεση Φιλιππίδη αλλά και στη στάση των υπόλοιπων συναδέλφων της.

«Υπάρχει μια συγκεκριμένη γραμμή να μην σχολιάζουμε το θέμα του metoo. Δεν έχω μιλήσει δημόσια για το metoo. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα, δεν είναι εύκολο να μιλάμε γι’ αυτά. Έξι μήνες πάω κάθε μέρα στα δικαστήρια. Δεν με έχουν καλέσει ακόμα στο δικαστήριο να πω αυτά που έχω ζήσει. Οι καταγγελίες είναι 21 και το δικαστήριο επέλεξε να μην τις διαβάσει», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Η Λένα Δροσάκη είναι μάρτυρας και έρχεται και κάθεται έξω από την αίθουσα. Όταν ξεκίνησε όλο αυτό ήταν πολλοί άνθρωποι εκεί, τώρα είναι ελάχιστοι δίπλα μας. Μας φαίνεται παράξενο που δεν διαβάζουν όλες τις καταγγελίες. Πιστεύουμε ότι θα λάμψει η δικαιοσύνη. Θέλουμε να έρθει η μέρα που δεν θα φοβάται κάποιος να μιλήσει», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Είναι πολύ απαξιωτικός ο τρόπος που βιώνουμε όλη αυτή τη διαδικασία και ειδικά τα τρία κορίτσια που οι υποθέσεις τους μπόρεσαν να πάνε στο δικαστήριο. Τα κορίτσια αυτά βιάζονται καθημερινά, τα πράγματα που ακούμε μέσα στο δικαστήριο είναι τρομερά. Πώς να μιλήσουμε για αυτά Φαίη; Δεν είναι σωστό…», εξομολογήθηκε συγκινημένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ