Επιστροφή στα θεατρικά δρώμενα έκανε ο Γιώργος Κιμούλης, μετά από σχεδόν δύο χρόνια, με την πρεμιέρα του έργου «Η Συνάντηση» στη Θεσσαλονίκη. Ο ηθοποιός υπήρξε ένας από τους πρωταγωνιστές του ελληνικού #MeToo καθώς καταγγέλθηκε από τη Ζέτα Δούκα για κακοποιητική συμπεριφορά κατά την διάρκεια θεατρικής παράστασης που συμμετείχαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ”Το Πρωινό”, ο κόσμος γέμισε την αίθουσα για να απολαύσει τον Γιώργο Κιμούλη. Ωστόσο, έξω από το θέατρο υπήρχε ένα διαφορετικό σκηνικό καθώς συγκεντρώθηκε κόσμος που αποδοκίμασε τον ηθοποιό.

Περίπου 20 άτομα κρατούσαν πανό με συνθήματα για το ελληνικό metoo και εξέφρασαν με έντονο τρόπο την αντίθεσή τους στη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη. Μάλιστα, πέταξαν και χαρτιά τα οποία έγραφαν «Το εισιτήριο είναι συνενοχή, καμία στήριξη στον κακοποιητή».

Ο ηθοποιός προχώρησε και σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με την πρεμιέρα του και είπε «Επειδή έρχομαι στη Θεσσαλονίκη πολλά χρόνια, ίσως είναι η πρώτη φορά που έχω δει τέτοια ζεστή αντιμετώπιση από το κοινό κι αυτό είναι φυσικό να με χαροποιεί. Με τα χρόνια, χάνεις πολλά πράγματα. Κάτι από αυτά είναι και το άγχος. Δυστυχώς δεν το λέω με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, γιατί η αγωνία και το τρακ είναι δημιουργικά. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στη διαφορετικότητα γιατί είναι αυτό που μας γοητεύει στον άλλο. Ότι είναι διαφορετικός. Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι θέλουν τους απέναντί τους να τους κάνουν ίδιους, ξεχνώντας ότι έτσι μπορεί να χαθεί η γοητεία».

Δείτε το ρεπορτάζ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ