HELLO! again…
Ξανά μαζί σε ένα “Makeup Meeting” με πολλά μυστικά ομορφιάς, γυναικείες συζητήσεις, γέλια, συγκίνηση και λόγια από καρδιάς.
Για το σημερινό επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής, θέλησα να φιλοξενήσω τη Φιλίππα Καρσερά για να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τη ζωή της, μιας και σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις.

Ακολούθησε το HELLO! Cyprus στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα

Καθίσαμε μπροστά στον χαρακτηριστικό καθρέφτη της εκπομπής και κάναμε μια χαλαρή γυναικεία συζήτηση γύρω από διάφορα θέματα.  Η ίδια μας μίλησε για την καθημερινότητα της ενώ παράλληλα μας αποκάλυψε την δική της ρουτίνα ομορφιας. Συζητήσαμε φυσικά και για το πως είναι η ζωή δίπλα στον Νίκο Χριστοδουλίδη, κι έτσι μας άφησε να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Επιπλέον, μιλήσαμε για τα επαγγελματικά της, για το πως είναι να εργάζεσαι στο διπλωματικό σώμα και αν η ίδια έχει σκεφτεί να ασχοληθεί με την πολιτική. Τέλος δεν δίστασε να μας μιλήσει για τα δικά της μυστικά ομορφιάς και για τον τρόπο που περιποιείται η ίδια τον εαυτό της.

Makeup Meeting” με την Τάνια Γεραλή
“Makeup Meeting με την Χριστίνα Δημητρίου

Δείτε το νέο επεισόδιο “Makeup meeting” που μόλις κυκλοφόρησε και μάθε όλα όσα δεν ήξερες για την Φιλίππα Καρσερά μέσα σε 20 λεπτά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ