ΗELLO! again…

Ξανά μαζί σε ένα “Makeup Meeting” με πολλά μυστικά ομορφιάς, γυναικείες συζητήσεις, γέλια, συγκίνηση και λόγια από καρδιάς.

Παρέα με το HELLO! Cyprus, συνεχίζουμε να σας ταξιδεύουμε στο χώρο του beauty και μαζί με ξεχωριστές καλεσμένες θα ανακαλύπτουμε καινούργια μυστικά και θα μοιραζόμαστε όλα όσα μας αφορούν, κοιτάζοντας τον εαυτό μας στον καθρέφτη και περιποιώντας τον.

Για το σημερινό επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής, θέλησα να φιλοξενήσω την γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό, μοντέλο και παρουσιάστρια, Χριστίνα Δημητρίου για να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τη ζωή της, μιας και δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.

Ακολούθησε το HELLO! Cyprus στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα

Καθίσαμε μπροστά στον χαρακτηριστικό καθρέφτη της εκπομπής και πέραν από μια χαλαρή γυναικεία συζήτηση, ανταλλάξαμε μυστικά ομορφιάς και αποκαλύψαμε η μια της άλλης ιδιαίτερες στιγμές μας.

Η Χριστίνα Δημητρίου μου άνοιξε την καρδιά της και εξομολογήθηκε δύσκολες και ιδιαίτερες περιόδους στη ζωή της, αναφέρθηκε στην απόφαση να αφήσει το ραδιόφωνο και να αρχίσει κάτι δικό της, για τη σχέση της με τα social media, αλλά και για τις πιο δυνατές στιγμές της καριέρας της, της κατάταξη της στις 60 ομορφότερες γυναίκες στην Ευρώπη από το γερμανικό περιοδικό “For Him” αλλά και το fashion show στην Κύπρο… δίπλα σε Νaomi Campbell και Claudia Schiffer.

“Makeup Meeting” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Πιο δυναμική και κατασταλαγμένη από ποτέ, μιλάει on camera για όλα και μας αποδεικνύει πως… “μια γυναίκα όλα τα μπορεί”.

Η ξανθιά καλλονή από την Λάρνακα που κατάφερε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και να ζήσει τις “χρυσές” εποχές του, μας αποδεικνύει για άλλη μια φορά πώς αν και έχει ζήσει αυτό που πολλά κορίτσια ονειρεύονται, αυτή παραμένει ταπεινή και προσγειωμένη.

Καλή θέαση!

Credits

Το επεισόδιο χορηγούν οι Estée Lauder, Bobbi Βrown, Jo Malone, LA MER, που μας χαρίζουν και μοναδικά δώρα για τις καλεσμένες μας αλλά και προϊόντα που ξεχωρίζουν στην αγορά του beauty.

Ευχαριστώ τους

Βrand Manager: Γιάννα Σοφοκλέους Μarketing Manager : Αγάπιος Παπαϊωάννου για την υποστήριξη και το μοναδικό αποτέλεσμα.

ΠροϊόνταEstée Lauder, Bobbi brown, Jo Malone, LA MER

ΠαραγωγήSHOOT ME PRODUCTION

Director: Ειρήνη Σοφοκλέους

Cameraman: Νεόφυτος Παντέλας

Ρούχα Ilona: Zara Cyprus

Hospitality: BretoHome 
Eξωτερικοί Συνεργάτες: Wow Cyprus 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ