ΗELLO! again…

Ξανά μαζί σε ένα “Makeup Meeting” με πολλά μυστικά ομορφιάς, γυναικείες συζητήσεις, γέλια, συγκίνηση και λόγια από καρδιάς.

Παρέα με το HELLO! Cyprus, συνεχίζουμε να σας ταξιδεύουμε στο χώρο του beauty και μαζί με ξεχωριστές καλεσμένες θα ανακαλύπτουμε καινούργια μυστικά και θα μοιραζόμαστε όλα όσα μας αφορούν, κοιτάζοντας τον εαυτό μας στον καθρέφτη και περιποιώντας τον.

Ακολούθησε το HELLO! Cyprus στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα

Με ξεχωριστές γυναίκες από τον χώρο της showbiz, της πολιτικής, των social media αλλά και γυναίκες αναγνώστριες που αγαπούν το makeup και το beauty θα συναντιόμαστε σε ένα… meeting και θα μοιραζόμαστε tips ομορφιάς αλλά και χαλαρές συζητήσεις.

“Makeup Meeting” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Makeup Meeting… και όσο μαγική ήταν η πρεμιέρα και η συνέχειά μας καθώς και τα κολακευτικά σας σχόλια, τόσο για την ποιότητα της εικόνας όσο και για τις συζητήσεις μας και τα “μυστικά” ομορφιάς που μοιραστήκαμε άλλο τόσο συναρπαστική είναι η πορεία των συναντήσεών μας.

Και λίγο πριν μπει ο Μάιος, ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης, σας έχω για καλεσμένη ένα φρέσκο πρόσωπο, που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πολλά να μας πει. Μοναδικές ιστορίες τις οποίες έζησε σε μοναδικούς προορισμούς ανά το παγκόσμιο και άλλα πολλά, που (ελπίζω) να λειτουργήσουν ως motivation και inspiration για όλους μας, ενόψει της δύσκολης περιόδου που διανύουμε με την πανδημία.

Δες όλα τα beauty blogs της Ilona και τα tips για μακιγιάζ

Η Ήβη Βσιλοπούλου ή αλλιώς η @vamosbitchachos για τους Instagrammers… με συνάντησε μπροστά στον χαρακτηριστικό καθρέφτη του #makeupmeeting και μου έδωσε και εμένα προσωπικά… μαθήματα, όπως το να μην “εφησυχαζόμαστε”, “πάντα έχουμε κάτι νέο να μάθουμε”, τα “λεφτά για ταξίδια δεν πάνε χαμένα”, “πρέπει να αποδεσμευτείς από το confort zone” και πως “μια ζωή την έχουμε” ρε παιδιά!

Η γνωστή Influencer που μετρά γύρω στους 30 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, αποκάλυψε πως ξεκίνησε η όλη ιδέα του travel blog, πως γεννήθηκε η ιδέα του εν λόγω “ιδιαίτερου” ονόματος του, εκμυστηρεύτηκε τις πιο περίεργες στιγμές της στο εξωτερικό, ενώ και την skin care routine που ακολουθεί για να “ηρεμεί” την λιπαρή επιδερμίδα της.

Ποια συμφωνία έκανε με τον πατέρα της με το που τελείωσε τις σπουδές της; Ποια ήταν η πιο “φοβητσιάρικη” στιγμή που έζησε σε ταξίδι μαζί με φίλες της; Πως αντιμετωπίζει την ακμή; Ποιο είναι το main επάγγελμα της… και ποια τα σχέδια για το μέλλον;

Δείτε το επεισόδιο και την συνέντευξη που μου παραχώρησε και μάθε όλα όσα δεν ήξερες γι’ αυτήν μέχρι τώρα!

 

Credits

Το επεισόδιο χορηγούν οι Estée Lauder, Glamglow, Bobbi Βrown, Jo Malone, LA MER, που μας χαρίζουν και μοναδικά δώρα για τις καλεσμένες μας αλλά και προϊόντα που ξεχωρίζουν στην αγορά του beauty.

Ευχαριστώ τους

Βrand Manager: Γιάννα Σοφοκλέους Μarketing Manager : Αγάπιος Παπαϊωάννου για την υποστήριξη και το μοναδικό αποτέλεσμα.

ΠροϊόνταEstée Lauder ,Glamglow, Bobbi brown, Jo Malone, LA MER

ΠαραγωγήSHOOT ME PRODUCTION

Director: Ειρήνη Σοφοκλέους

Cameraman: Νεόφυτος Παντέλας

Ρούχα Ilona: Zara Cyprus

Hospitality: BretoHome 
Eξωτερικοί Συνεργάτες: Wow Cyprus 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ