HELLO! again…

Ξανά μαζί σε ένα “Makeup Meeting” με πολλά μυστικά ομορφιάς, γυναικείες συζητήσεις, γέλια, συγκίνηση και λόγια από καρδιάς.

Παρέα με το HELLO! Cyprus, συνεχίζουμε να σας ταξιδεύουμε στο χώρο του beauty και μαζί με ξεχωριστές καλεσμένες θα ανακαλύπτουμε καινούργια μυστικά και θα μοιραζόμαστε όλα όσα μας αφορούν, κοιτάζοντας τον εαυτό μας στον καθρέφτη και περιποιώντας τον.

Ακολούθησε το HELLO! Cyprus στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα

Με ξεχωριστές γυναίκες από τον χώρο της showbiz, της πολιτικής, των social media αλλά και γυναίκες αναγνώστριες που αγαπούν το makeup και το beauty θα συναντιόμαστε σε ένα… meeting και θα μοιραζόμαστε tips ομορφιάς αλλά και χαλαρές συζητήσεις.

Και αν έχασες την αρχή απλά “έχασες”, αφού είπαμε και δείξαμε πολλά με την αγαπημένη μου Χριστιάνα…

“Makeup Meeting” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Makeup Meeting… και όσο μαγική ήταν η πρεμιέρα μας και τα κολακευτικά σας σχόλια, τόσο για την ποιότητα της εικόνας όσο και για τις συζητήσεις μας και τα “μυστικά” ομορφιάς μοιραστήκαμε αλλό τόσο συναρπαστική είναι η συνέχεια, αφού στο δεύτερο επεισόδιο είναι η καλή μου φίλη και “μαχήτρια” ζωής… Γιώτα Κουφαλίδου.

Δες όλα τα beauty blogs της Ilona και τα tips για μακιγιάζ

Την Γιώτα την ξέρετε όλοι και ετοιμαστείτε να την δείτε… αλλιώς αφού θα σας δείξουμε λίγο από τις στιγμές μας και τις συζητήσεις όπως όταν δυο κολλητές, όπως είμαστε εμείς συναντιόμαστε για μακιγιάζ και κους – κους.

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς και περιποίησης δέρματος της Γιώτας Κουφαλίδου; Ποια μικρά tips μας δείχνει όταν θέλουμε να είμαστε χωρίς πολύ μακιγιάζ και σχεδόν άβαφες; Ποια είναι το μυστικό που δεν ήξερες για τις κρέμες ματιών αλλά και αν έχει κάνει ποτέ μπότοξ ή κάποια πλαστική επέμβαση.

Και πέρα από την γυαναικεία συζήτησης μοιραστήκαμε και άλλα πολλά, όπως μοιραζόμαστε όλες με τις φίλες μας. Η… Σμυρνιά γιαγιά, η πορεία στις πασαρέλες από τα 16 και όλα όσα έμαθε, η υποψηφιότητα της ως Βουλευτής, η περιπέτεια με την υγεία της, το μήνυμα που στέλνει αλλά και ποιος ήταν ο άνθρωπος που αποφάσισε την ημερομηνία του γάμου της (αυτό δεν θα το περιμένετε).

Ακολούθησε το HELLO! Cyprus στο Instagram και διεκδίκησε υπέροχα δώρα

 

Ήρθε η ώρα για το δεύτερο επεισόδιο μας, με ακόμα περισσότερα beauty tips, γέλια αλλά και συγκίνηση.

Καλή θέαση!

 

Ελπίζω να σας άρεσε…

Περιμένω ιδέες και προτάσεις για επόμενο καλεσμένο στα social του @hello cyprus αλλά και στα δικά μου @ilonag_makeup

Credits

Το επεισόδιο χορηγεί το  Maison Marasil Cyprus, το οποίο μας χαρίζει και μοναδικά δώρα για τις καλεσμένες μας.

ΠαραγωγήSHOOT ME PRODUCTION

Director: Ειρήνη Σοφοκλέους

Cameraman: Νεόφυτος Παντέλας

Προϊόντα Μακιγιάζ: Christian Dior Cosmetics – Special thanks: Ζωή Ευαγγέλου, General Manager of Christian Dior Cosmetics

Ρούχα Ilona: Zara Cyprus

Hospitality: BretoHome 
Eξωτερικοί Συνεργάτες: Wow Cyprus 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ