Hello!

Είμαι η Ilona Garamvölgyi, κατάγομαι από την Ουγγαρία, τα τελευταία 15 χρόνια ζω στην Κύπρο και ασχολούμαι με τον μακιγιάζ. Ξεκίνησα με σπουδές στην νομική μέχρι που κατάλαβα πως το όνειρο μου ήταν το μακιγιάζ και θέλησα να το σπουδάσω.

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου, δούλευα σε τηλεοπτικά κανάλια, περιοδικά, εμπορικές εταιρείες, καθώς και στο Fashion TV, εμπειρίες οι οποίες μου δίδαξαν πολλά επαγγελματικά.

Ως νεαρό κορίτσι με μεγάλα όνειρα, θέλησα να ταξιδέψω από την Κύπρο που διέμενα στο μακρινό Χόλιγουντ. Το 2008 επισκέφθηκα την Αμερική, στην οποία παρέμεινα για ένα ολόκληρο χρόνο ώστε να αποκτήσω ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία, πράγμα που κατάφερα. Παρόλα αυτά, όση αστερόσκονη και και να είχε η ήπειρος του Αντλαντικού…πήρα την απόφαση να μετακομίσω πίσω στην Κύπρο.

Δουλεύω στον χώρο του μακιγιάζ εδώ και 21 χρόνια, διδάσκω 12, ενώ μετά από καιρό κατάφερα να ανοίξω το δικό μου κατάστημα στην Κύπρο με το όνομα «Ilona Make up». Ταυτόχρονα διδάσκω στην σχολή μου «Ilona’s Makeup Academy» και συνεργάζομαι με δημόσια πρόσωπα, καλλιτέχνες και παρουσιαστές σε Ελλάδα και Κύπρο ως Celebrity make up artist.

Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή; Είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιο τριών χρονών, τον Gavin João, με τον οποίο προσπαθώ να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Νέα αρχή!

Πέραν από το τα social media, πλέον θα επικοινωνούμε και από εδώ. Μέσα από το καινούργιο blog μου «Ilona’s beauty stories» στο Hello.cy!

Μέσα από την άρθρα μου θα μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά, θα αναπτύξουμε μια πιο άμεση σχέση και θα μοιραστούμε πράγματα γύρω από τον χώρο του μακιγιάζ και της ομορφιάς που μας ενδιαφέρει. Γιατί μην ξεχνάτε πως «Your glow is my success».

Ετοιμαστείτε για ένα μαγικό ταξίδι…ανακαλύπτοντας τάσεις, μυστικά ομορφιάς και όχι μόνο!

Follow me on Instagram: ilonag_makeup 

Follow HELLO! Cyprus: hello_cyprus

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ