Το ότι τα μίνι είναι φέτος πιο μίνι από ποτέ το έχουμε ξαναπεί!

Φούστες, σορτσάκια και φορέματα είναι βασικά barely there (δες Miu Miu, The Attico, Philosophy, David Koma και Saint Laurent για να πάρεις ιδέες για runway how-to)!

Με δυνατές αναφορές από 80ς και 90ς και λεπτομέρειες από exaggerated shoulders, beading, και bold χρώματα, θα τα βάλεις day to night, ή  9-9, το ιδανικό μου dresscode!

Όχι ότι προσωπικά χρειαζόμουνα τα trends για να γίνω hooked, I love me a nice mini sexy – do! Αν με ξέρεις, ξέρεις (wink)!

Το φόρεμα – shirtdress δεν είναι κάτι καινούριο.. είναι όμως must-have, αφού μπορεί να γίνει dress up και dress down ανάλογα με τη περίσταση. Από το πρωί στη δουλειά, μέχρι το ποτό, το πάρτυ και τη βόλτα στο ελληνικό νησί που – με κεφαλαίο Ε – Ελπίζω να καταφέρουμε να πάμε αυτό το καλοκαίρι!

Το συγκεκριμένο είναι από το GAUGE81 , ένα super cool brand με βάση το Amsterdam το οποίο έχω ανακαλύψει πρόσφατα και έχω ερωτευτεί! Ρίξε μια ματιά στο site τους, trust me, θα δεις πολλά – όπως επισης και αυτό που φοράω σε μαύρο και λευκό.

Super bright blue, το έβαλα με πορτοκαλί beaded lace-ups για ένα κλασσικό colour blocking με πιο glam διάθεση για το απογευματινό μου Hendricks tonic, όμως σε διαβεβαιώ, πώς θα το ξαναβάλω με Havaianas, Birkenstock και τα δετά μου αρχαιοελληνικά σανδάλια για effortless Summer coolness!

 

Until the next time.

Α. x

Credits

Φόρεμα Gauge81

Ψηλοτάκουνα The Attico

Γυαλιά ηλίου Jean Paul Gautier vintage από Ιstyle optical

Photography Georgios Motitis

Ευχαριστούμε το Radisson Blu Hotel, Larnaca για τη θερμή φιλοξενία

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ