Με ένα επεισόδιο κόλαφος που αποδεικνύει ότι η εκδικητική πορνογραφία είναι στην πραγματικότητα σεξουαλική κακοποίηση, έρχεται η σειρά «ΚΑΡΜΑ» στον ALPHA Kύπρου.

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 22:30, η σειρά που βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο, διεισδύει στις σκοτεινές πλευρές του ανθρώπινου μυαλού και στα κακώς έχοντα της κυπριακής κοινωνίας. Στο νέο επεισόδιο με τίτλο «Αντίποινα», καταπιάνεται με το πιο σοβαρό φαινόμενο της σύγχρονης διαδικτυακής εποχής που άρχισε να μετατρέπεται σε μάστιγα άνευ προηγουμένων, οδηγώντας τα θύματα σε αυτοκαταστροφικές πράξεις.

Η «εκδικητική πορνογραφία» ή αλλιώς ο «διαδικτυακός βιασμός», αποτελεί ένα από τα πλέον σοβαρότερα εγκλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικές αρχές, αλλά και ολόκληρη η κοινωνία. Γυμνές φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου, που δημοσιεύονται αυθαίρετα στο διαδίκτυο, χωρίς την συγκατάθεση του ατόμου, μόνο και μόνο για να «τιμωρηθεί» για ένα χωρισμό, μια απόρριψη, μια στιγμή εμπιστοσύνης.

Μια φρικαλέα εκδικητική πράξη, που καταδικάζει και στιγματίζει περισσότερο τα θύματα παρά τους δράστες, αφού η δημόσια ντροπή και ο φόβος περιθωριοποίησής τους, τους καθιστά ανήμπορους να αντιδράσουν, αφήνοντάς τους έρμαιο στα χέρια των δραστών τους. Ταπείνωση, προδοσία, εγκατάλειψη, εξευτελισμός, γελοιοποίηση, ενοχές και ένα κοινωνικό στίγμα που προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, μην χάσετε το νέο επεισόδιο της κοινωνικής-δραματοποιημένης σειράς «ΚΑΡΜΑ» που είναι αφιερωμένο σε όλες αυτές τις γυναίκες που στιγματίστηκαν και στοχοποιήθηκαν από την «πατριαρχική» μας κοινωνία. Όμως στην πραγματικότητα υπήρξαν τα αληθινά θύματα ενός βάρβαρου και αποτρόπαιου διαδικτυακού βιασμού.

Ηθοποιοί: Κύνθια Παυλίδου, Μήδεια Χάννα, Ηρόδοτος Μιλτιάδους, Στέλλα Φιλιππίδου, Χρίστος Καραϊσκος, Μέλανη Στέλιου, Ηλιάνα Κάκουρα, Γαλάτεια Ζήνωνος και Δημήτρης Γιωρκάτζιης.

Δείτε το trailer:

«ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 22:30 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ