Η Βίβλος του Διαβόλου ανοίγει και σοκάρει…

Με ένα τολμηρό επεισόδιο για το φαινόμενο του Σατανισμού, επιστρέφει η σειρά «ΚΑΡΜΑ» παρουσιάζοντας τα απόκρυφα και φρικαλέα μονοπάτια στα οποία βαδίζουν τα άτομα που τον ασπάζονται.

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 22:30 στον ALPHA Κύπρου, η σειρά που βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο, φέρνει ένα νέο επεισόδιο με τίτλο «ΣΑΜΑΕΛ»… όπου «διεισδύουμε» στο σκοτεινό και τρομακτικό κόσμο του Σατανισμού. Τελετές, δολοφονίες, αυτοκτονίες, θυσίες, σεξουαλικά όργια, καταστροφές, βεβήλωση εκκλησιών και αποτρόπαιες ακραίες πράξεις, στο πλαίσιο της απόλυτης ελευθερίας που τους χαρίζει η λατρεία του Σατανά, απαλλαγμένης από οποιεσδήποτε ανθρώπινες και ηθικές αξίες.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, έρχονται στον ALPHA Κύπρου απίστευτες ιστορίες για το πού οδηγεί η πίστη στον έκπτωτο άγγελο, η αφοσίωση στον εχθρό του Θεού, η λατρεία της ελευθερίας του ανθρώπου να πράττει οτιδήποτε, όποτε και όπως το θέλει.

«Do what thou wilt, shall be the whole of the law», που σημαίνει, «Κάνε ό,τι θες και αυτό θα είναι ο νόμος». Η αρχή του απόλυτου κακού. Η Βίβλος του Διαβόλου.

Ένα τολμηρό επεισόδιο για το φαινόμενο του Σατανισμού, που αποτέλεσε ένα μεγάλο κοινωνικό ζήτημα σε Κύπρο και Ελλάδα τη δεκαετία του ’90 και συνεχίζει να υπάρχει μέχρι σήμερα σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, σε απόκρυφες στοές, ακόμα και στα σπίτια μας…

Με κύριο άξονα τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, κάθε ιστορία της σειράς «ΚΑΡΜΑ» διατηρεί τον πρωτογενή κεντρικό της πυρήνα, αλλά εμπλουτίζεται με στοιχεία μυθοπλασίας και προχωρά σε αλλαγές ονομάτων, ηλικιών, πόλεων και χρονολογιών, ώστε να μην φωτογραφίζονται υπαρκτά πρόσωπα και οικογένειες.

Ηθοποιοί: Μαργαρίτα Ζαχαρίου, Νάγια Τ. Καρακώστα, Βασιλική Κυπραίου, Γιάννης Μίνως, Μαρία Φιλίππου και Χάρης Αριστείδου.

«ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 22:30 στον ALPHA Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ