Το “Μακελειό” και το πιο ολέθριο λάθος των αστυνομικών αρχών στο χθεσινό επεισόδιο της κοινωνικής-δραματοποιημένης σειράς του Alpha Κύπρου “Κάρμα” κατέγραψε μεγάλη επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης.

H γνωστή και πολύκροτη υπόθεση “απαγωγής” και ομηρίας μιας νεαρής κοπέλας από τον αρραβωνιαστικό της, η οποία κατέληξε στο να σκοτωθεί το η ίδια, αλλά και ο “θύτης” της υπόθεσης, μεταφέρθηκε στην οθόνη μέσα από δυο υπερπαραγωγή επεισόδια και όπως ήταν φυσικό, αγκαλιάστηκε από τους τηλεθεατές, οι οποίοι το παρακολουθούσαν την ιστορία με κομμένη την ανάσα.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, η σειρά “Κάρμα” κατέγραψε μέχρι και 20,0% σε Σύνολο Πληθυσμού, ενώ στα Δυναμικά Κοινά σκαρφάλωσε μέχρι το 23,9%, αποδεικνύοντας για μια φορά το “πιστό” κοινό του.

 

Η σειρά της Χριστιάνας Αρτεμίου και Ναστάζιας Χριστοδούλου, συνεχίζει ακάθεκτη με ιστορίες που θα καθηλώσουν, θα ευαισθητοποιήσουν, θα αφυπνίσουν και θα “μεταφέρουν” την αλήθεια των μεγαλύτερων εγκλημάτων που συγκλόνισαν την Κύπρο.

Και γι’ αυτούς που μπορεί να χάσουν κάποιο επεισόδιο και θέλουν να το δουν, μπορείτε να τα βρίσκετε όλα στο κανάλι του Alpha στο YouTube, καθώς και στο website του καναλιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ