Ένα επεισόδιο αφιερωμένο στον Στυλιανό και στον κάθε Στυλιανό που ζει ακόμη ανάμεσά μας…

Ένα από τα πιο δυνατά και συγκλονιστικά επεισόδια της χρονιάς, μια ασυγχώρητη απώλεια που αποτέλεσε αφορμή για να φανερωθούν τα λάθη, η αμέλεια και η δυσλειτουργία μας σαν πολιτεία… έρχεται στη σειρά «ΚΑΡΜΑ», που είναι βασισμένη σε αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου, κάνει την είσοδό του ένα ολοκαίνουργιο αυτοτελές επεισόδιο με τίτλο «Ψυχογραφία», για να αποκαλύψει μια αληθινή ιστορία του τόπου μας που επιβεβαιώνει με τον πιο σκληρό τρόπο ότι δυστυχώς αποτύχαμε σαν άνθρωποι και σαν κοινωνία.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, ξεδιπλώνεται μία ιστορία σταθμός για τα κυπριακά χρονικά, που βαραίνει ακόμη τη συνείδηση της πολιτείας και καθρεφτίζει την κατάντια της ανθρώπινης φύσης. Συγκλονιστικά στοιχεία ξυλοδαρμού, απόρριψης, επιθετικών συμπεριφορών, παραμέλησης και κακομεταχείρισης, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της τραγικής οικογενειακής ιστορίας που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η κοινωνική-δραματοποιημένη σειρά «ΚΑΡΜΑ».

Με τη λέξη «ψυχογράφημα», δίνεται η περιγραφή των ψυχικών χαρακτηριστικών ενός ατόμου, μιας εποχής, μιας κοινωνίας. Αυτό προσπαθεί να μεταφέρει το νέο επεισόδιο της σειράς, δηλαδή να παρουσιάσει τη ζωή μερικών εφήβων του τόπου μας, όπου οι συγκυρίες τούς έφεραν αντιμέτωπους με το πιο σκληρό πρόσωπο της κοινωνίας, αναγκασμένοι να παλεύουν καθημερινά για να επιβιώσουν μέσα από τοξικές οικογενειακές συνθήκες, σχολικό μπούλινγκ, οικονομικές αθλιότητες και ενδοοικογενειακή βία.

Με κύριο άξονα τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, κάθε ιστορία διατηρεί τον πρωτογενή κεντρικό της πυρήνα, αλλά εμπλουτίζεται με στοιχεία μυθοπλασίας και προχωρά σε αλλαγές ονομάτων, ηλικιών, πόλεων και χρονολογιών, ώστε να μην φωτογραφίζονται υπαρκτά πρόσωπα και οικογένειες.

Ηθοποιοί: Αντωνία Χαραλάμπους, Θεόδωρος Μιχαηλίδης, Αστέρω Κυπριανού, Παναγιώτα Παπαγεωργίου, Δένα Ιωάννου, Βάρσια Αδάμου, Χρυσταλλένια Παπαδημήτρη, Τάριελ Μπεριτζέ, Κλαούντιο Ντιμόνου, Βασίλης Παφίτης και ο μικρός Χρύσανθος Ταλιαδώρου.

«ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ