Στην τελική του ευθεία έχει μπει το GNTM και μετά τη χθεσινοβραδινή αποχώρηση του Στυλιανού Φλωρίδη, στη βίλα έχουν μείνει επτά παίκτες.

Ο Στυλιανός που είχε την χειρότερη φωτογραφία στη δοκιμασία αποχώρησης, είπε «αντίο» στο ριάλιτι μόδας, χωρίς να κρύβει τη στενοχώρια του.

Ο 29χρονος δεν στεναχωρήθηκε μόνο για την αποχώρησή του από το GNTM, αλλά και για τον αποχωρισμό του από το κορίτσι του, την Όλγα.

Το ειδύλλιο τους ξεκίνησε μέσα στο σπίτι του GNTM και τώρα, που ο Στυλιανός αποχώρησε, οι δυο τους ξέσπασαν σε κλάματα και έξω από τη βίλα αντάλλαξαν τρυφερές αγκαλιές και φιλιά.

Λίγη ώρα μετά την τηλεοπτική του αποχώρηση από το GNTM, ο Στυλιανός επέστρεψε στο Instagram κάνοντας την πρώτη του ανάρτηση, στην οποία έκανε φυσικά αναφορά και στη σύντροφό του, Όλγα.

Πιο συγκεκριμένα ο Στυλιανός έγραψε:

“Έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω και εγώ το σπίτι του GNTM με ανάμεικτα συναισθήματα.


Είχα την τύχη να γνωρίσω απίστευτα άτομα και χαρακτήρες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που θα τα θυμάμαι για μια ζωή!

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα, ελπίζω να μην σας έχω απογοητεύσει. Ο τελικός στόχος παραμένει ο ίδιος.

Μπορεί να μην μου το έδωσαν να το πιώ, αλλά να θυμάστε πως ΠΙΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!

P.s.Όλγα μου, αγάπη μου σου παραδίδω την σκυτάλη. Συνέχισε να με κάνεις περήφανο!”

https://www.instagram.com/p/CW4FEeStgZa/?utm_source=ig_embed

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ