Σαρώνει ο Alpha Κύπρου, στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Η πορεία του καναλιού συνεχίζει και φέτος την ανοδική πορεία και με την αρχή της νέας σεζόν δείχνει την κυριαρχία στο τηλεοπτικό πρόγραμμα και ότι οι τηλεθεατές… επιλέγουν Alpha.

Η νέα σεζόν «μπήκε με το δεξί» για το κανάλι αφού το σύνολο του πληθυσμού της Κύπρου επέλεξε το… Alpha – Alpha πρόγραμμά του, και μένοντας “κολλημένο” στους δέκτες του από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ο Alpha είναι πρώτος με 16.1%, αφήνοντας το δεύτερο κανάλι πίσω με ποσοστό 12,2%, δείχνοντας την άνετη πρωτιά του, με σχεδόν 4% διαφορά.

Πρώτος ο Alpha και στα δυναμικά με ποσοστό 14,8% καταγράφοντας μια εντυπωσιακή ανοδική πορεία.

Η επιτυχία της prime time ζώνης και της μυθοπλασίας διαφαίνεται και στα κορυφαία προγράμματα της εβδομάδας. Για την προηγούμενη εβδομάδα το top 10 της κυπριακής τηλεόρασης κατακτήθηκε από τον Alpha, αφού 9 στα 10 πιο επιτυχημένα προγράμματα ανήκουν στο κανάλι. “Λούης Night Show” , “Η γη της Ελιάς” και “Σασμός” , σπάνε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης με τον κόσμο να αδημονεί για σάτιρα αλλά και δράση.

Μυθοπλασία, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας, το οποίο εμπιστεύτηκε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού εδραιώνοντας το κανάλι στην κορυφή.

Δείτε τον ενδεικτικό πίνακα με τις αναλύσεις για την εβδομάδα 3 Οκτωβρίου – 9 Οκτωβρίου σε γενικό σύνολο, δυναμικό κοινό αλλά και γυναικείο, εμ τον Alpha να ανοίγει την ψαλίδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ