Η ηθοποιός Πέννυ Φοινίρη μιλάει στον Γιάννη Βίτσα και το “7 ΜΕΡΕΣ TV” για τις εξελίξεις στη σειρά “8 Λέξεις”, απαντά για την φημολογούμενη σχέση της με τον Χριστόδουλο Μαρτά και αποκαλύπτει τι σημαίνει για αυτήν το θέατρο.

Η Έμυ «κερδίζει» την Έρση, την Αδριάννα και τον Οδυσσέα και αποτελεί πια ενεργό μέλος της παρέας τους.

Ξεκινά μια πολύ όμορφη επαφή μεταξύ τους, η οποία εξελίσσεται σε φιλία.

Ποια στοιχεία στο ρόλο σου έχεις ξεχωρίσει;

Είναι μια γυναίκα με πολλές γνώσεις. Την ενδιαφέρουν πολλοί τομείς. Διαβάζει και μιλά ακατάπαυστα. Μοιράζεται με τους οικείους της πράγματα. Έχει χιούμορ! Είναι η χαρά της ζωής… Χαμογελά πάρα πολύ. Νομίζω πώς ο χαρακτήρας θα δώσει μια διαφορετική νότα στη σειρά.

Η Έμυ γνωρίζεται παράλληλα με τον Φρίξο και αναπτύσσεται μεταξύ τους μια ερωτική σχέση.

Το παραδέχομαι. Γοητεύει τον Φρίξο και γοητεύεται από τον ίδιον.

Πέννυ Φοινίρη: "Η Έμυ γοητεύει και γοητεύεται από τον Φρίξο"

Μπαίνεις στη δεύτερη σεζόν του σίριαλ. Είχες παρακολουθήσει τον προηγούμενο χρόνο τη σειρά;

Όχι, δυστυχώς, δεν είχα καθόλου χρόνο. Όταν μου έγινε η πρόταση, βέβαια, είδα απανωτά κάποια επεισόδια, γιατί ήθελα να γνωρίσω τους χαρακτήρες, να ανακαλύψω τη γραφή της σειράς. Η αλήθεια είναι πως μου άρεσε πάρα πολύ.

Είσαι πολύ αγαπητή, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πολλά επιτυχημένα σίριαλ. Δεν σκέφτηκες να μετακομίσεις μόνιμα στην Ελλάδα, ψάχνοντας αντίστοιχα ευκαιρίες στη χώρα;

Έμεινα για ένα χρόνο το 2017 στην Ελλάδα και πέρασα καταπληκτικά. Συμμετείχα στο σίριαλ «Ο άνδρας των ονείρων μου», όπου πέρασα υπέροχα, συνεργαζόμενη με μια εξαιρετική ομάδα συναδέλφων, σκηνοθετών και συνεργείου. Όταν ολοκληρώθηκε η σειρά, μου έγινε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για την Κύπρο και μετακόμισα ξανά στο νησί. Γενικότερα είμαι πολύ ανοιχτή στο να ταξιδέψω για τη δουλειά μου. Μου αρέσει πάρα πολύ.

Πρωταγωνίστησες όντως στη σειρά «Φαμίλια» του Alpha Κύπρου και γνωρίστηκες και με τον άνδρα της ζωής σου, τον ηθοποιό Χριστόδουλο Μαρτά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόκειται να παντρευτείτε. Είναι αλήθεια;

Όχι. Υπήρχε μια είδηση που ήταν παραπληροφόρηση ουσιαστικά, γιατί αφορούσε τον τηλεοπτικό μας γάμο στη σειρά. Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Είμαι, όμως, ερωτευμένη και ευτυχισμένη.

Τι έχει προσφέρει στη ζωή σου το θέατρο και η τηλεόραση;

Το θέατρο είναι φανταστική εμπειρία, γιατί με εξελίσσει ως άνθρωπο σε πάρα πολλά επίπεδα. Είναι το σπίτι μου. Νιώθω υπέροχα όταν είμαι πάνω στη σκηνή. Το ίδιο όμορφα αισθάνομαι όμως ερμηνεύοντας και τους τηλεοπτικούς ρόλους.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ