«Δεν φτάνει η συγγνώμη, το πρακτοριλίκι το κάνανε» είπε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στο «Fay’s Time» αναφορικά με τη δήλωση που έκαναν οι χορευτές της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision.

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είναι γνώστης της μουσικής και του θεσμού της Eurovision. Λογικά, λοιπόν, ρωτήθηκε τη γνώμη του για τη φετινή μας εκπρόσωπο στο διαγωνισμό, Μαρίνα και για την εμφάνισή της στη σκηνή. Κατ’ αρχάς ανέφερε ότι εκτιμά ιδιαίτερα τη Μαρίνα Σάττι ως καλλιτέχνιδα και ως προσωπικότητα και έκανε την κριτική του:

«Ο Φωκάς έχει κάνει καλύτερα πράγματα, αλλά δεν ήταν κάτι σημαντικό το πώς είχε στηθεί. Όταν κάτι είναι πολύ απλό, είναι δύσκολο να στηθεί τέλεια».

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης άσκησε έντονη κριτική τόσο στους δύο σχολιαστές της Eurovision όσο και στους χορευτές της Μαρίνας Σάττι.

Για τους δύο παρουσιαστές της ΕΡΤ1, το σχόλιο του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη ήταν σαφώς πιο αιχμηρό: «Δυστυχώς φέτος στην Ελλάδα δεν το απολαύσαμε, γιατί περάσαμε τρεις αξέχαστες βραδιές με τον κύριο Ζερόμ Καλούτα, ο οποίος κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του!».

Και συνέχισε: «Τουλάχιστον ο κύριος Αλευράς είχε το τακτ και την εξυπνάδα πάνω απ’ όλα και, μετά τον πρώτο ημιτελικό κατάλαβε ότι το πράγμα δεν πήγαινε στο σωστό δρόμο και μαζεύτηκε, αφήνοντας στον κύριο Καλούτα το ελεύθερο να κάνει ό,τι νόμιζε. Κι έγινε της τρελής το πανηγύρι!».

Η δημοσιογράφος του «Fay’s Time» τον ρώτησε και για την περιβόητη δήλωση που έκαναν οι χορευτές της Μαρίνας Σάττι κι εκείνος απάντησε οργισμένος: «Τούρκοι της Θράκης δεν υπάρχουν, ή Έλληνας είσαι ή Τούρκος, ή χριστιανός ή μουσουλμάνοςΕίναι ντροπή τους που το είπαν. Κανονικά θα έπρεπε να είχαν φύγει. Δεν φτάνει η συγγνώμη, το πρακτοριλίκι το κάνανε!».

Τέλος, ρωτήθηκε και για το «TV Queen» και το σχόλιό του ήταν… αφοπλιστικό: «Δεν το βλέπω πια, το είδα λίγο, κατάλαβα και το σταμάτησα. Λυπάμαι μόνο τους κριτές που έδειξαν από την αρχή τέτοια αμηχανία γι’ αυτό που ζούσαν…».

Photos: Papadakis Press

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ