Ο πρώην παίκτης του Survivor, Νίκος Μπάρτζης, μίλησε στο «Love it» και σήμερα προβλήθηκε το β’ μέρος της συνέντευξής του, όπου έκανε μια αποκάλυψη για τον Σάκη Κατσούλη και αφορά στην συμπαίκτριά τους Νικολέττα Μαυρίδη.

Κατά τη συνέντευξή του ανέφερε ποιον θα ήθελε νικητή του realit show, ενώ είπε τη γνώμη του για τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Τριαντάφυλλο! Στην πρώτη του συνέντευξη να θυμίσουμε ότι ήταν επίσης αποκαλυπτικός.

Νίκος Μπάρτζης Survivor

«Όταν μπήκε ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι η Μαριαλένα άλλαξε. Λογικά της μετέφερε πράγματα ο Σάκης από έξω. Μας πέταξε, άλλαξε τα πιστεύω της προς τον Παππά. Είναι η βασίλισσα της μπιφτέκας. Άλλαζε άποψη στο άψε σβήσε. Ο Σάκης την έχει γυρίσει την κ@λοτούμπα… Τη μία μέρα λέει έτσι, την άλλη αλλιώς. Τελικά γιατί μπήκε στο παιχνίδι; Δεν ξέρω ποιος εκμεταλλεύεται ποιον. Είχαν τον Ταβλαδάκη σαν φωνή και άλλοι υποκινούσαν τα νήματα. Όταν έφυγε ο Ταβλαδάκης από το παιχνίδι τα παιδιά έκαναν μια άλλη κίνηση. Τράβηξαν στο μέρος τους τον Παππά. Ο Παππάς τα έλεγε. Στην ουσία όλο αυτό το υποκινούσαν ο Σάκης και η Μαριαλένα», είπε για αρχή

Ακόμη, ο Νίκος Μπάρτζης εξέφρασε τη γνώμη του για τον Σάκη Κατσούλη και ήταν έντονος, αφού η συμπεριφορά του δεν τον έβρισκε σύμφωνο: «Ο Σάκης τα οργανώνει όταν δεν είναι μπροστά οι κάμερες. Κρατιέται να μη κάνει μπαμ με νύχια κα με δόντια. Μόλις βγήκαμε από το συμβούλιο με έλεγε ξεφτίλα, ότι είμαι ένα τίποτα και θα πάω στο χωριό μου και θα γελάνε. Μπροστά στην κάμερα δεν παραδεχόταν τίποτα. Δε με κοίταζε καν στα μάτια. Σε περίπτωση που φύγει από το παιχνίδι η Μαριαλένα, ο γύπας Σάκης θα ανοίξει τα φτερά του και θα κάνει κίνηση άλλου. Ο Σάκης σίγουρα ενδιαφέρεται για τη Νικολέτα».

Όσον αφορά στον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τι άλλο να πω για τον Παππά. Έχω κουραστεί. Μετά την αποχώρηση του Παππά είδαμε πολλές κ@λοτούμπες. Ο Ντάφυ έμεινε για 9η φορά και όλη η ομάδα τον περικύκλωσε. Ο Σάκης έβαλε λόγια στον Ηλία. Ο Ηλίας χωρίς να το θέλει, γιατί πιστεύω πως είναι καλό παιδί, μας έκανε επιθέσεις. Ο Σάκης και η Μαριαλένα έβαλαν λόγια στον Ηλία. Ο Ηλίας μας είπε ότι άκουσε την Ελευθερία να λέει στο αυτί του Παππά να φάει τον James».

Όσον αφορά στον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Ελευθερία Ελευθερίου, τόνισε: «Ο Ασημακόπουλος είναι διπλωμάτης. Όπου φυσάει ο άνεμος. Αυτά τα λόγια που είπε η Χριστίνα την έβαλαν να τα πει. Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσω συγγνώμη από την Ελευθερία. Ακόμη περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη. Η Ελευθερία προσπαθούσε να με βγάλει ψεύτη. Αν είναι δυνατόν που θέλει και συγγνώμη. Έχω φάει κρυφά κάτι σάπιες μπανάνες που βρίσκαμε πεταμένες. Νικήτρια θα ήθελα την Ελένη».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ