Ένα από τα πιο δυνατά και συγκλονιστικά επεισόδια της χρονιάς, μια ασυγχώρητη απώλεια που αποτέλεσε αφορμή για να φανερωθούν τα λάθη, η αμέλεια και η δυσλειτουργία μας σαν πολιτεία… προβλήθηκε μέσα από τη σειρά «ΚΑΡΜΑ» χθες το βράδυ.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, ξεδιπλώθηκε μία ιστορία σταθμός για τα κυπριακά χρονικά, που βαραίνει ακόμη τη συνείδηση της πολιτείας και καθρεφτίζει την κατάντια της ανθρώπινης φύσης. Συγκλονιστικά στοιχεία ξυλοδαρμού, bullying, απόρριψης, επιθετικών συμπεριφορών, παραμέλησης και κακομεταχείρισης, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της τραγικής οικογενειακής ιστορίας.

Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, η σεναριογράφος μοιράστηκε μερικά από τα πολλά συγκινητικά μηνύματα που έλαβε από τον κόσμο. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρητήρια τους και να τονίσουν πως τέτοιου είδους εκπομπές πρέπει να υπάρχουν στην Κυπριακή τηλεόραση.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε η Χριστιάνα Αρτεμίου στο Hello.cy, η ίδια δηλώνει συγκινημένη από την “αγκαλιά” που δέχεται το “Κάρμα” από τους πολίτες αυτού του τόπου.

“Είναι πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση που έχει το Κάρμα από τον κόσμο και αυτό μας γεμίζει δύναμη και αντοχές να συνεχίσουμε… Έστω και μια αφύπνιση να γίνει με θετικά αποτελέσματα, θα είναι η μεγαλύτερη αμοιβή μας”

Από την άλλη , η σκηνοθέτης της εκπομπής, Ναστάζια Χριστοδούλου δηλώνει:

“Νιώθω πραγματικά ευγνώμων που οι κόποι και η σκληρή δουλειά όλης της ομάδας, αγγίζουν τις ψυχές των τηλεθεατών μας και ξυπνούν τις πιο απόκρυφες ευαισθησίες όλων μας. Στόχος είναι να μεταφέρουμε ανθρώπινα μηνύματα που οφείλουν να μας προβληματίσουν…”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ