«ΚΑΡΜΑ» Το πιο αιματοβαμμένο εγκεφαλικό παιχνίδι… ζωής και θανάτου

«Ο ανθρώπινος νους αποτελεί ένα θαύμα. Μπορεί όμως να γίνει και επικίνδυνος για τον ίδιο τον άνθρωπο»

Ο κόσμος της μανιοκατάθλιψης έρχεται στη σειρά «ΚΑΡΜΑ» στον ALPHA Kύπρου. Μια νεαρή κοπέλα, με διπολική διαταραχή και ψυχώσεις, ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα της διάθεσής της και των συγγενών της, οι οποίοι μάταια προσπαθούν να κατανοήσουν τα λεγόμενα και τη συμπεριφορά της.

Την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 22:30, η κοινωνική-δραματοποιημένη σειρά που βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο, επιστρέφει με ένα νέο επεισόδιο με τίτλο «Το Εκκρεμές του Νου». Διεισδύει στα ανεξερεύνητα μονοπάτια του ανθρώπινου εγκεφάλου, προσπαθώντας να κατανοήσει ακραίες συμπεριφορές και εγκληματικές πράξεις.

Δείτε το έγκλημα που σημάδεψε την κυπριακή κοινωνία και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την ψυχιατρική και τους εγκληματολόγους της χώρας μας. Μια διαδρομή από τα ύψη της χαράς, μέχρι την άβυσσο της θλίψης. Ένα Εκκρεμές του Νου μεταξύ λογικής και παραφροσύνης. Ένα ασταθές εγκεφαλικό παιχνίδι μεταξύ ζωής και θανάτου. Μια σκληρή, αμφιλεγόμενη καθημερινότητα που διαλύει σιγά-σιγά τις ανθρώπινες σχέσεις και περιπλέκει έννοιες, νοήματα και εμμονές.

Ο κόσμος της μανιοκατάθλιψης έρχεται στον ALPHA Κύπρου, την ίδια στιγμή που οι άνθρωποι με ψυχικές διαταραχές απαριθμούν περισσότερους από 450 εκατομμύρια παγκοσμίως, σε μια κοινωνία που μοιάζει ανέτοιμη να αποβάλει το στίγμα και να στηρίξει πλήρως αυτά τα πρόσωπα.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, μην χάσετε την τηλεοπτική μεταφορά μίας αληθινής ιστορίας του τόπου μας, με τραγική αιματοβαμμένη κατάληξη.

Ηθοποιοί: Λένια Σορόκου, Παναγιώτα Παπαγεωργίου, Στέλλα Φιλιππίδου, Ελένη Σιδερά και οι μικροί Νεόφυτος Νεοκλέους και Ευανθία Αρτεμίου.

Αυτή την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 22:30 στον Alpha Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ