Η Έλλη Στάη αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων καθώς και μία εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή.
Τη θέση της γνωστής δημοσιογράφου αναλαμβάνει η Νίκη Λυμπεράκη, η οποία ανήκει στο δυναμικό του σταθμού επισήμως από την 1η Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι:

“Το Ανοιχτό Κανάλι υποδέχεται τη νέα σεζόν με ανανεωμένη και ενισχυμένη δημοσιογραφική ομάδα για να προσφέρει ένα πιο δυνατό ενημερωτικό πρόγραμμα στο τηλεοπτικό κοινό.
Το OPEN καλωσορίζει την Νίκη Λυμπεράκη στο δυναμικό του, σε μια συνεργασία με αφετηρία το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που προβάλλεται καθημερινά στις 19.00.”

Διαβάστε ένα μικρό βιογραφικό σημείωμα της Νίκης Λυμπεράκη:

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2002, οπότε και άρχισε η επαγγελματική ενασχόλησή της με τη δημοσιογραφία, έως σήμερα, έχει εργασθεί σε σειρά ραδιοτηλεοπτικών μέσων, με έμφαση στο εξωτερικό δελτίο, αλλά και στην παρουσίαση εκπομπών και δελτίων ειδήσεων. Εργάστηκε στο κανάλι του ΣΚΑΪ από τον Δεκέμβριο του 2014, ενώ από τις αρχές του 2017 ανέλαβε την παρουσίαση του Κεντρικού Ραδιοφωνικού Μαγκαζίνο. Μιλάει αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και γερμανικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ