Ζωντανά ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, έρευνες, σχολιασμός, συζητήσεις και όλα όσα χρειάζεται ο ενεργός και ενημερωμένος πολίτης, επιστρέφουν στο ανανεωμένο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων “ALPHA NEWS”. Με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Αιμιλία Κενεβέζου, από Δευτέρα 30 Αυγούστου και καθημερινά στις 20:00, το δελτίο ειδήσεων στον ALPHA Κύπρου γίνεται ξανά ο πυρήνας της πιο έγκυρης και ολοκληρωμένης ενημέρωσης.

Συνεχίζει κι αυτή τη σεζόν με το διαχρονικό σλόγκαν του “Ειδήσεις όπως είναι” και “ενορχηστρωτή” τον Διευθυντή Ειδήσεων του Τμήματος Ενημέρωσης κ. Γιώργο Κασκάνη. Με αξιοπιστία, εγκυρότητα και αμεσότητα, η άρτια ειδησεογραφική ομάδα του “ALPHA NEWS” παραμένει κοντά στον πολίτη/τηλεθεατή, καταγράφοντας τα γεγονότα και μεταφέροντας λεπτό προς λεπτό τον ζωντανό παλμό της επικαιρότητας, καθώς και τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δρώμενα που αφορούν τον σύγχρονο και ενεργό πολίτη.

Διατηρώντας την υπόσχεσή του για έγκυρη και αμερόληπτη ειδησεογραφία χωρίς προκαταλήψεις, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κάνει δυναμική είσοδο στη νέα σεζόν με καινοτόμες ειδησεογραφικές προσεγγίσεις και έμπειρους δημοσιογράφους σε κάθε πόστο. Ευθύνη του, να παραμένει πάντοτε σταθερό στις αξίες του, προσφέροντας ποιοτική ενημέρωση στον Κύπριο πολίτη.

Γιατί ο πολίτης αξίζει να βλέπει τις ειδήσεις όπως είναι, αντικειμενικά και αξιόπιστα από τον ALPHA Κύπρου… τον πυρήνα της ενημέρωσης!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 20:00 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ