Μια παρουσιάστρια ειδήσεων και γνωστή δημοσιογράφος αποχώρησε από την παρουσίαση του δελτίου και ανέλαβε χρέη… εκπροσώπου Τύπου κόμματος!

Ο λόγος για την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έβαλε τέλος στη συνεργασία της με το ελλαδικό κανάλι Open. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, γνωστοποιεί πως η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραιτείται για προσωπικούς λόγους.

«Το ΟΡΕΝ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία παραιτείται για προσωπικούς λόγους. Από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας προσέφερε πολλά στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της».

Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι η Ελληνίδα δημοσιογράφος ανέλαβε ως νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα social media ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας. Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ