Ένα «επαγγελματικό έγκλημα» που έγινε στον τόπο μας, με κύρια στοιχεία το φθόνο, τη ζήλια, την εχθρότητα, την εξαπάτηση και το ατομικό συμφέρον, ξεδιπλώνεται μέσα από τη νέα ιστορία που παρουσιάζει η σειρά «ΚΑΡΜΑ» στον ALPHA Kύπρου.

Απόψε στις 22:30, η κοινωνική – δραματοποιημένη σειρά που βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο, έρχεται με ένα καινούργιο επεισόδιο με τίτλο «Ανθρώπου Φύση». Μία αληθινή ιστορία που καταγράφηκε στα αστυνομικά χρονικά του τόπου μας, ως ένα «μυστηριώδες έγκλημα» που θέλησε να παραπλανήσει τις Αρχές, αποτέλεσμα μιας βαθιάς απογοήτευσης, εξαπάτησης και προδοσίας.

Γιατί όταν ο άνθρωπος ανακαλύπτει ότι έπεσε θύμα εκμετάλλευσης από τον πιο κοντινό και αγαπημένο του άνθρωπο, τότε ξυπνά η άγρια φύση του και τα πρωτόγονα ένστικτά του τον οδηγούν στο μόνο μονοπάτι που διαγράφεται μπροστά του… την εκδίκηση.

Εάν η «φύση του ανθρώπου» στη σύγχρονη κοινωνία είναι να κυνηγά το χρήμα, την επαγγελματική ανέλιξη, τη δόξα, την απατεωνιά και το προσωπικό συμφέρον, τότε το νέο επεισόδιο της σειράς «ΚΑΡΜΑ» έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή τη θεωρία.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, μην χάσετε την τηλεοπτική μεταφορά μίας αληθινής ιστορίας που καταγράφηκε στα αστυνομικά χρονικά ως ένα «μυστηριώδες έγκλημα».

Ηθοποιοί: Αντρέας Βασιλείου, Πόπη Αβραάμ, Γιώργος Αναγιωτός, Βαλάντω Χαραλάμπους και Αντρέας Κουτσούμπας.

«ΚΑΡΜΑ»: Απόψε στις 22:30 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ