Ηκόρη του Κώστα Βουτσά και της Έρρικα Μπρόγιερ, Σάντρα Βουτσά έρχεται «TET-A-TET στον ALPHA» με τον Τάσο Τρύφωνος σε μία συνέντευξη που θα ζωντανεύσει για λίγο στους τηλεθεατές στιγμές από τη ζωή του μεγάλου και αξέχαστου ηθοποιού! Μιλάει για όλα, κάνοντας αρχή από τα παιδικά της χρόνια, μέχρι και τη χρονιά όπου έχασε και τους δύο γονείς της με λίγους μήνες διαφορά…

Την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου, η Σάντρα Βουτσά μιλάει για τους διάσημους γονείς της, για τον «μύθο» Κώστα Βουτσά και τη θρυλική Έρρικα Μπρόγιερ. Αναφέρεται στα χρόνια όπου ήταν κοριτσάκι και αφηγείται πώς ήταν ο Κώστας και η Έρρικα ως γονείς. Θυμάται το χωρισμό των γονιών της και πώς βίωνε το γεγονός ότι μεγάλωνε με δυο πολύ διάσημους γονείς.

Πώς διαχειρίστηκε το σχεδόν ταυτόχρονο χαμό τους; Πώς βίωσε και βιώνει την απώλεια τους; Όλες οι απαντήσεις έρχονται… «TET-A-TET» στον ALPHA Kύπρου.

Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στο χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Παραγωγή SLAS PRODUCTION

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA»: Κυριακή στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ