Η πολυπράγμων ηθοποιός εξομολογείται απίστευτες ιστορίες και περιστατικά από την πολυτάραχη ζωή και καριέρα της. Δεν ένιωσε ποτέ star, αλλά για τον κόσμο που τη λάτρεψε, θα είναι πάντοτε…

Η ηθοποιός Άννα Φόνσου, μία από τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, ετοιμάζεται να βρεθεί «TET-A-TET» με τον Τάσο Τρύφωνος σε μια πραγματικά αποκαλυπτική συνέντευξη.

Απόψε στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου, μία τις τελευταίες stars του ελληνικού κινηματογράφου και ιδρύτρια του «Σπιτιού του ηθοποιού», η Άννα Φόνσου, μιλάει για όλα και εξομολογείται απίστευτες ιστορίες και περιστατικά από την πολυτάραχη ζωή και την καριέρα της.

Τα φτωχικά παιδικά της χρόνια και ο πατέρας θρυλικού Έλληνα τραγουδιστή που την προμήθευε με λαχανικά για να πουλήσει και να βγάλει τα προς το ζην, η φιλία της και η κουμπαριά της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ τον Ντίνο Ηλιόπουλο, οι τρεις γάμοι και τα τρία διαζύγια της, η γνωριμία της με την Κοκό Σανέλ, πώς ίδρυσε το «σπίτι του ηθοποιού», γιατί υιοθέτησε την κόρη της αδελφής της και μια ανατριχιαστική αποκάλυψη που έχει να κάνει με το θάνατο της αγαπημένης της αδελφής.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τα τελευταία περιστατικά και τις αποκαλύψεις που συγκλονίζουν το ελληνικό θέατρο, αλλά και να τοποθετηθεί γύρω από τα συγκεκριμένα θέματα.

Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στο χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Παραγωγή Ανδρέα Σαπλαούρα

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»: Απόψε στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ